Hvad siger din knytnæve om din personlighed?

Kunsten at spå i håndflader har været brugt i mange, mange år.

Ved at se på linjerne i hånden har spåmænd og -kvinder kunnet fortælle en hel del om en persons fremtid.

Teknikken bruges stadig, men nu om dage ligger fokus mere på personlighed, mens det før handlede mere om rigdom, død og ægteskab.

Men ud over at se på linjerne i håndfladen kan det også sige en hel del om din personlighed, hvordan du knytter hånden, skriver Thedailynet.com.

Prøv selv. Knyt hånden og se på de forskellige personlighedstyper herunder.

Det skulle virke, bare du knytter hånden uden at tænke for meget over, hvad du faktisk gør. Du tror måske, at alle knytter hånden på samme måde, men faktum er, at fingrene kan placere sig helt forskelligt fra person til person.

Om der er forskning, som viser, at det her passer eller ej ved jeg faktisk ikke, men for mig passede det i hvert fald på en prik.

For at gøre det hele lettere har vi kaldt personlighedstyperne A, B og C.

Type A: Tommelen ved siden af de andre fingre

Hvis det er på denne måde, du knytter hånden, er du en forsigtig person. Du er følsom, ømskindet og eftertænksom.

Du er også god til at forstå andres følelser og handler ud fra det. Du er en tilgængelig og vellidt person.

Indeni er du velorganiseret, strategisk og kreativ. Du er noget mere introvert end ekstrovert og foretrækker en god blanding af at være social og være alene. Du kan nogle gange være utålelig.

Vær forsigtig i nye relationer, så du ikke bliver udnyttet på grund af din venlige og generøse personlighed.

Vær dig selv, men vær forsigtig.

Type B: Tommelen over fingrene

Har du tommelen over de fire andre fingre, er du chamerende, talentfuld og karismatisk. Du er ekstrovert, og alle bemærker, når du kommer ind i et rum. Du er spontan og takker aldrig nej til et eventyr.

Men du er også fuld af følelser, og dine følelser sidder udenpå tøjet. Ingen kan overse det, når du er glad, vred eller trist.

Du er dreven, ambitiøs og har drømme at opnå, selvom du holder dem for dig selv. Du stoler ikke på, at andre vil forstå dem.

Dit arbejde er vigtigt for dig, og du går op i, hvordan andre opfatter dig. En ting, du synes er svær, er at blive misforstået. Selvom det er de andres problem og ikke dit.

Type C: Tommelen i håndfladen

Hvis du har tommelen lukket inde som på billedet, er du en introvert person.

Tommelen gemmer sig bag de andre fingre præcis som dine tanker, som du ikke deler med nogen. Du omgiver dig med et fåtal af personer og kan lide at være alene. Noget, du hader, er drama.

Du kan heller ikke klare falskhed, men drages af dem, som er ærlige og lige til. Inderst inde ønsker du, at du kun skal omgås dem, der er ærlige, og som du kan have en dyb og meningsfuld relation med.

Du kan lide at være sammen med nogen for en stund, men efter en vis tid i en social sammenhæng har du brug for at trække dig tilbage. Du orker ikke at spilde din tid på mennesker.

Du er grundig med ikke at såre andre, og der er ikke noget, der giver så meget ro som indre ro, harmoni og personlig frihed.

Knytnäve

Hvilken personlighedstype blev du?

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook, så de også kan se, om deres personlighed passer sammen med deres knytnæve!