Det første du ser i billedet kan afsløre meget om din personlighed

Der findes en hel del personlighedstests, som man kan prøve i dag. Det kan handle om alt fra at kigge på et billede og sige, hvilken farve man ser eller hvilken figur man først kommer til at tænke på.

For nyligt faldt jeg over den her personlighedstest, som jeg synes er ret interessant.

I dag taler vi forskellige personlighedstyper i samfundet. Når man skal til et jobinterview kan man eksempelvis få svar på en masse spørgsmål for at se om profil og personlighed passer ind.

Det her et en lille mere enkel personlighedstest, hvor man også kan finde ud af meget om ens personlighed.

Nedenstående billede kan tolkes på flere måder, og det siges, at det du ser kan afsløre meget om din personlighed ifølge Paradigma Terrstre. Som de fleste nok forstår, er dette ikke en personlighedstest som er fremstillet gennem forskning. Men da jeg testede den, syntes jeg, at den stemte rigtig godt på mig, så måske det kan være sjovt for andre at teste.

Du behøver ikke kigge så detaljeret på billedet, bare kig hurtigt og tænk på, hvad du først ser.

Okey, så hvad var det første du så?

Tigerhoved

Hvis du først så et tigerhoved, kan det betyde, at du er meget praktisk. Du har en god analytisk evne og du er forstående.

Når du påtager dig en opgave, gør du dit yderste for at klare den. Men nogle gange kan du blive lidt fokuseret på, at du skal gøre det på din egen måde. Glem ikke at lytte til andre, det hjælper dig til at udvikles. Du kan sågar blive bedre ved at være mere empatisk mod dine omgivelser.

Du kan synes, at det er hårdt med forandringer og at ting og sager ændres fra den ene dag til den anden. Nogle gange skal du blive bedre til at tilpasse dig, men hvad du end gør, kommer du til at lykkedes med det, da du ikke er en som giver op. Bare ikke glem at være ydmyg på vejen.

En abe i et træ

Hvis det første du ser er en abe i et træ, kan det betyde, at du er meget kreativ, du har altid nye og innovative ideér. Tag vare på dem, men for at lykkedes med dem må du organisere din hverdag, for det virker som om du ikke har tid til noget.

Du er også en person som klarer at løse et hvilket som helst problem, uanset hvor svært det er. Dette kan blandt andet skyldes din kreative side, som hjælper dig gennem vanskelige situationer. Du er bevidst om ethvert skridt du tager i livet hjælper dig med din personlige udvikling.

Men glem ikke at være opmærksom på hvad der sker rundt omkring dig, at være for meget i din egen boble er ikke altid godt. Dine venner behøver dig, så gem dig ikke. Med det sagt er du en person, som har nemt ved at få nye venner, du er let at kunne lide.

Hvad var det første du så i billedet? Stemmer beskrivelsen ovenfor på dig? Del gerne med dine venner for at se, hvad de synes!