“Hallelujah” begynder at spille i højtalerne – det skøjteløberen gør på isen efterlader straks publikum i tårer

Hvis der er en sang, som virkelig kan ramme ens hjerte, så er det “Hallelujah”.

Leonard Cohens udødelige mesterværk har, siden sangen blev indspillet i 1984, rørt mennesker i hele verden – og det er en sang, som er blevet tolket på alle mulige måder.

Vi har hørt den til bryllupper og auditions, på piano og blandet sammen med andre sange  – men sådan som den er brugt i denne optræden, gør den mig mere rørt end længe.

Mød Taryn Jurgensen som bruger sangen… til et specielt kunstskøjtenummer.

Skøjtet siden hun var lille

Mange af os kan kun drømme om at stå på et par vakkelvorne skøjter og udføre det ene umulige kunststykke efter det andet. Men for Taryn Jurgensen er håb, piruetter og graciøse svæv henover isen intet andet end hverdagskost.

Taryn har kørt skøjter, siden hun var lille – at hun er talentfuld kan der ikke være tvivl om.

Og i denne optræden får hun virkelig mulighed for at vise, hvad hun kan.

Bevæger sig perfekt

Når Taryn kører ud på isen, bliver der helt stille i hallen, men snart begynder den smukke sang “Hallelujah” at spille. Til sangeren Alexandra Burkes version af sangen tager kunstskøjteløbet fart og det varer ikke længe, inden man får tårer i øjnene.

Taryn bevæger sig perfekt, og det passer fuldstændigt til musikken. Det er så elegant, så smukt – og bagefter modtager hun stor jubel fra publikum.

Jeg forstår virkelig, hvor klippet er set 14 millioner gange på Youtube, det er bare så fint. Se det selv i afspilleren herunder og del gerne videre, hvis du også vil gøre opmærksom på Taryns fantastiske talent!