Manden bor i et hus som trækkes bag cyklen – men et kig på indersiden og jeg er allerede forelsket

At kalde et sted for “hjem” kan have mange betydninger. For mig kan det både være trygheden i mit hus, men også et andet sted, hvor jeg føler mig tryg og er sammen med mine nærmeste.

For Pauk Elkin indebærer “hjem” ikke et hus eller en stor lejlighed. I stedet har han bygget et transportabelt hus for bare 1000 kroner – som han kører rundt med på sin cykel.

Det lyder ikke af meget for andre, men Paul havde tænkt på alt.

Ikke alle drømmer om at have et gigantisk hus ved havet eller en stor lejlighed midt i byen. Nogle mennesker kan godt lide det simple i livet, noget Paul Elkin virkelig har taget til det næste niveau.

Foto: Youtube/KirstenDirksen

I stedet for et stort hus, vejer hans hjem bare omkring 25 kilo, og det står ikke på en fast grund.

Paul har nemlig sit hus på hjul – bag på sin cykel.

Hus på cykel..

Paul kan godt lide at rejse, men i stedet for at bruge penge på flybilletter eller benzin, tager han sin cykel og begiver sig ud på vejene.

Foto: Youtube/KirstenDirksen

Bagpå cyklen har han sit hjem, som har alle de ting du kan have brug for. I det lille rum er en madras, et komfur, opbevaringsplads, et tagvindue, belysning og desuden er det isoleret.

Udefra ligner det nærmest en lille dåse – men indersiden er virkelig helt fantastisk!

..for bare 1000 kroner!

Selvom det er et lille hjem, er det alt hvad Paul behøver. Er du en person, som ikke behøver et liv i luksus, kan det være rigtig spændende at skaffe sig et hjem som Pauls.

Foto: Youtube/KirstenDirksen

Ikke nok med, at det er lykkes Paul at bygge sit hjem transportabelt, så han kan tage det med sig på cyklen. Det kostede ham bare 150 dollar, det svarer til knap 1000 kroner at bygge!

I videoen herunder kan du se mere af Pauls transportable cykelhjem. Så sejt!