Willie Nelsons søn fortolker farens elskede klassiker – giver publikum gåsehud

De fleste kender nok country-legenden Willie Nelson.

Selvom han er blevet 83 år gammel, turnerer den populære artist stadig i hele verden – og han bliver ved med at spille for fulde huse. 

Men hvor mange har nogensinde hørt om Willie Nelsons søn, Lukas Wilson?

Tja, måske ikke så mange. 

Men efter at have set ham fortolke sin fars vidunderlige sang “You Were Always On My Mind” på en pub er det bare at stille sig op i kø for at hylde ham – for Lukas har en stemme, der rammer mig lige i hjertet!

© Youtube

Det var til en koncert sent om aftenen, at Willie Nelsons søn, Lukas Nelson, tog mikrofonen ved baren på et krydstogtskib. 

Mange mennesker ved ikke, at Lukas er kunstner, præcis ligesom sin far. 

Men rent faktisk har han gruppen “Lukas Nelson & Promise of the Real”, som turnerer regelmæssigt og spiller for ganske store publikummer. Faktisk spillede de sammen med en anden country-legende, Neil Young, på Roskilde Festival i 2016. Og med en stemme som Lukas’ er det ikke så sært, at mange mennesker nyder hans musik!

© Youtube

Netop denne aften, koncerten lakker mod enden, diskuterer bandet og Lukas den næste sang. Lukas foreslår et af farens store hits, “You Were Always On My Mind”, og det er her, magien opstår. 

For lyt nu, når han åbner munden… Gåsehud!

Æblet falder virkelig ikke langt fra stammen, når det gælder disse talentfulde mænd!

Selvom den originale version udkom for 35 år siden, har den stadig noget særligt – især på den måde, Lukas gengiver den på. 

Tøv ikke med at dele denne vidunderlige optræden, så endnu flere får chancen for at nyde Lukas’ stemme!