Caroline Wozniacki har løjet for datteren: Her er den søde årsag

Tennisspilleren Caroline Wozniacki måtte stikke sin lille datter Olivia en plade, da hun skulle fejre fødselsdag i forbindelse med Champions Battle i Herning.

Mens mor er travlt beskæftiget af tennis, så har hendes lille datter Olivia på tre år haft fødselsdag, og det er selvfølgelig ikke så belejligt, når mor er i gang med en vigtig turnering.

Derfor har ægteparret David Lee og Caroline Wozniacki måtte snyde deres lille datter en smule til at tro, at fødselsdagen rent faktisk fandt sted på et andet tidspunkt.

Derfor er treårs fødselsdagen allerede fejret i søndags, hvor der var god tid til at hygge hele dagen, fortæller ægteparret.

– Hun er en fantastisk mor, næsten en bedre mor end tennisspiller, har David Lee udtalt ifølge B.T. om sin kone.

Familien skal opleve

Det er godt et år siden, at Caroline Wozniacki annoncerede, at hun ville gøre et comeback, hvilket var en stor overraskelse for mange.

Dog er de helt store resultater udeblevet siden comebacket, men selv er hun ganske imponeret over, hvad hun har formået i forhold til, at hun nu er mor til to.

– Det er klart. Det er en helt anden måde at komme tilbage på. Den eneste grund til, at jeg er tilbage, det er for at have den oplevelse med min familie, siger hun ifølge BILLED-BLADET.

Caroline Wozniacki
Foto: William West/AFP/Ritzau Scanpix

Alderen kan mærkes

Det har været Caroline Wozniackis ambition at komme ud at spille på de største baner mod de bedste tennisspillere i verden sammen med familien.

Samtidig er tennisspilleren også stolt over den måde, hun har gjort det på, men hun kan samtidig godt mærke, at hun ikke længere er 21 år men nærmere 33.

Her kan hun sammenligne sig med den yngre Holger Rune, der som 21-årig har en hel anden kapacitet, end hun har i sine 30’ere.

Kampe skal vælges

Selv har Caroline Wozniacki 20 års erfaring og må rationere sine kræfter mellem turneringerne, og hun forsøger stadig at peake til de største, fortæller hun.

Det er nemlig hendes mål at “peake, når det gælder”, og hun understreger også, at det, der er godt ved tennis er, at der er flere muligheder over et år for at peake.

Caroline Wozniackis mand er samtidig pensioneret sportsstjerne, og ægteparret har nu sammen to børn, Olivia og James.

De følger altså deres mor med rundt i verden, når hun spiller, men hvad fremtiden bringer, er svært at sige, men Caroline Wozniacki ser dog frem til opvisningskampen tirsdag.

Vi ønsker Caroline Wozniacki held og lykke i de kommende kampe!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!