Moren sælger sin dødfødte søns seng på loppemarked – 1 uge senere kommer køberen med en overraskelse

Valerie Watts gennemgik enhver forælders mareridt: Hun mistede sin søn i maven få dage inden, at han skulle have været født. 

Hun stod alene med sorgen og et tomt barneværelse.

Efter et stykke tid valgte hun at sælge sin søns seng til en fremmed mand på et loppemarked – men hun var slet ikke forberedt på det, der skete bagefter. 

Nu spredes den fine historie over hele verden. 

Valerie Watts bor i Cokato i Minnesota, USA. Hun var gravid i niende måned, og alt var klar til sønnens fødsel. Men med få dage tilbage til terminen mærkede hun pludelig, at noget var galt. 

Det viste sig, at sønnen Noah var død i maven – bare et par dage inden at han skulle være født. Valerie var knust. 

© Youtube

Selvom sønnen ikke overlevede, valgte Valerie at beholde hans ting. I næsten et år stod børneværelset med alle tingene uberørt hen. 

Men i maj 2014 holdt Valerie et loppemarked for at sælge nogle af tingene, og en mand ved navn Gerald kom hen til hende. Han så straks den lille seng og spurgte, hvor meget Valerie skulle have for den. 

Hun havde egentlig ikke tænkt sig at sælge sengen. Det føltes for hårdt. Men Gerald stod fast og overtalte hende til et salg. 

Han anede ikke, hvor stor betydning sengen havde for Valerie, og at det var det eneste, hun havde tilbage fra sin søn, som aldrig nåede at leve udenfor hendes mave. 

© Youtube

Valerie havde endda solgt børnetøj på loppemarkedet, og Gerald troede bare, at hun solgte ting, som hendes barn var vokset ud af. 

Men det er nu, det virkelig fine i historien kommer. Geralds hustru havde nemlig talt lidt med Valerie under loppemarkedet og spurgt, hvor gammel hendes søn var. Hun blev knust, da hun hørte, at sønnen var død. 

Da de havde lagt sengen ind i bilen og var på vej hjem, fortalte hun til sin mand, hvad Valerie havde sagt, og han forstod, hvor vigtig sengen, han havde købt, var for den sørgende mor. 

“Så vi besluttede, at sengen måtte tilbage”, siger han til Fox9.

Han vidste også, at sengen ikke kunne stå hos Valerie for evigt – i hvert fald ikke i den form, den havde. Gerald arbejder som snedker og så straks potentialet i møblet. Han byggede den om til en smuk stol.  

© Youtube

En uge efter loppemarkedet kom Gerald tilbage til Valerie med en gave. Sengen, som tidligere var en ubrugt og smertefuld påmindelse om sønnen, var nu en dejlig stol, som fik en hædersplads i huset. 

Valerie begyndte at græde over den fine gestus. 

“Det er fantastisk. Der er gode mennesker derude. Det her er et bevis på det”, siger hun. 

Sikke en vidunderlig gave fra Gerald. Nu kan denne smukke stol for evigt pryde Valeries hjem og hædre hendes søn Noah. Del gerne denne fortælling videre til dine venner derude. 

Der er mange mødre og fædre i samme situation som Valerie, og jeg sender tanker til dem alle efter at have læst denne historie.