Nu er det blevet afsløret: Disse skræmmende fund blev gjort i Korsørmandens bil

I forbindelse med anholdelsen af Korsørmanden fandt politiet en række mistænkelige genstande i den tiltaltes sorte bil.

For anden dag i denne uge er Korsørmanden nu for Retten i Næstved i forbindelse med de tre sager, han er tiltalt for – heriblandt drabet på Emilie Meng.

Korsørmanden blev sidste år anholdt efter at have bortført en 13-årig pige på hendes avisrute i Kirkerup og holdt hende fanget i mange timer.

Det var to betjente, der tirsdag var for Retten i Næstved, hvor de fortalte, hvordan Korsørmanden sidste år blev anholdt på sin adresse i et parcelhus i Svenstrup.

Korsoermanden
Foto: Jesper Andkjær/Ritzau Scanpix

Døren blev smadret

Det skete under referatforbud, men det har retten nu valgt at ophæve, og her fremgik det, hvordan politiet havde rykket ud til adressen med tre patruljevogne.

– Vi lander på stedet og går op og banker på døren, men døren bliver ikke åbnet. Så smadrer vi døren, som har glas i den øverste del, som vi forsøger at åbne, sagde betjenten i retten ifølge Se og Hør.

I forbindelse med anholdelsen blev den tiltaltes sorte bil beslaglagt, og den rummede en række mystiske fund, er det nu kommet frem i retten.

Strips blev fundet

Der er tale om en Hyundai i20, der blev beslaglagt og undersøgt af kriminalteknikere, og her blev fundet flere effekter, som Korsørmanden angiveligt skulle have brugt til at kidnappe pigen med.

Bilen var generelt rodet og indeholdt flere effekter – blandt andet en blå nylonsnor, der lå på hattehylden og desuden sorte strips på 8-10 centimeter.

Der blev desuden fundet hår, et bælte og en ubrugt strip ud over, at der blev fundet sko og flere par underbukser, fortalte anklageren i retten tirsdag.

Effekter spiller mulig rolle

Men også bilens handskerum rummede interessante fund, for her lå en kniv af mærket Jamie Oliver, lød det fra anklageren.

Alt sammen effekter, der kan have spillet en rolle i en eller flere af de alvorlige forbrydelser, Korsørmanden er anklaget for.

Korsørmanden fik stormet sit hus den 16. april 2023 og blev her anholdt, og han har nu allerede erkendt flere forhold i sagen om den 13-årige, han bortførte en dag forinden sin anholdelse.

Nægter sig skyldig

Korsørmanden nægter dog, at han havde til hensigt at slå den 13-årige ihjel, og han nægter sig samtidig skyldig i at have forsøgt at bortføre og voldtage en 15-årig efterskoleelev.

Desuden nægter Korsørmanden sig også skyldig i drabet på Emilie Meng, der fandt sted tilbage i 2016.

Uhyggelige detaljer om sagen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!