Studerende køber sofa på loppemarked – da opdager de enkens hemmelige skat

Man kan virkelig finde nogle specielle ting på loppemarkeder og auktioner. Bare spørg disse tre studerende, som købte en gammel, slidt sofa på et loppemarked i New York. De gav 20 dollars (134 danske kroner), men inden de tog den i brug derhjemme, opdagede de, at den bar på en stor hemmelighed.

Reese, Cally og Lara studere og boede sammen på The State University of New York. Da deres fælles hjem havde brug for en sofa, tog de på loppemarked for at gøre et fund. De havde ikke penge til nogen dyr sofa, så glæden var stor, da de fandt en til 20 dollars. De syntes, at den passede perfekt, selvom den var slidt og småskadet i kanterne.

Da de senere så en film sammen i stuen, mærkede de noget underligt i det ene armlæn. De var tvunget til at åbne den og se, hvad det var for noget.

Det, de fandt, efterlod dem alle tre i chok. Det var en kuvert med 700 dollar (ca. 4.700 kroner). De vidste nu, at sofaen bar på en hemmelighed – og følte, at der var mere at finde i den.

Flere kuverter dukkede op, og sammenlagt var der 40.000 dollars (ca. 270.000 kroner). Som I nok kan forstå, så blev de fuldstændig vilde.

Men i bunken af kontanter fandt de også et navn på kuverten. De vidste, at pengene tilhørte en person – og at de måtte finde pengenes retmæssige ejer.

De slog kvindens navn op, som stod på en af kuverterne. Dage efter ringede de på hendes dør. Det viste sig, at pengene bar på en speciel historie. Hun fortlate, hvordan pengene var nogle, som hun sammen med sin ægtemand havde sparret op i 30 år og nu gemt i sofaen. Efter hendes mand gik bort, ville hun kun sove i sofaen, for det føltes tomt og ensomt at sove i den store seng. Årene gik og kvinden glemte alt om pengene, som var gemt i møblet.

Hendes datter kendte desværre heller ikke til pengene, og en dag besluttede datteren sig for at fjerne den gamle, slidte sofa og give moderen en ny seng i stedet.

Men pengene kom altså atter tilbage til hende takket være tre studerende, som fandt den på et loppemarked. Helt utroligt!

Som tak fik de studerende 1.000 dollar (ca. 6.700 kroner) hver. Det syntes hun bestemt, at deres godhjertede indsats var værd.

Hør de studerende selv fortælle om den usandsynlige hændelse i klippet herunder:

Del gerne denne historie med dine nære og kære. Den fik virkelig mig til at tabe kæben – og satte tankerne i gang om, hvad man dog kan finde på loppemarkeder. Desuden kan man kun blive glad over den flotte indsats fra de studerende, som gjorde det rette.