Mel Gibsons kæreste er 34 år yngre: Så smuk er hun

Hollywood-skuespilleren er vild med sin unge kæreste Rosalind Ross, og aldersforskellen på 34 år betyder ikke det helt store for parret.

Den 66-årige skuespiller Mel Gibson har nydt stor succes i Hollywood og også, når det gælder kærligheden har han haft succes.

Han er nemlig kæreste med den 32-årige kollega Rosalind Ross, som han bor sammen med.

Tidligere har han i over 30 år været gift med Robyn Gibson, som han har syv børn med.

Kærligheden brast

Skilsmissen var langvarig og gik først igennem fem år efter, den reelt fandt sted, da ekskonen på grund af manglende ægtepagt havde ret til halvdelen af formuen.

Herefter kastede Mel Gibson sin kærlighed på den russiske sangerinde Oksana Grigoerieva, som han fik en datter med.

Også dette forhold var turbulent, hvilket pressen ikke lod gå stille hen, og forældremyndigheden over deres fælles datter kom også for retten.

Foto: Shutterstock

Kemi var særlig

Men nu hedder han store kærlighed altså Rosalind Ross, og hende mødte Mel Gibson tilbage i 2014.

I 2017 nedkom hun med parrets søn, Lars Gerard Gibson, og det var altså tydeligt, at de to havde fundet en særlig kemi til trods for aldersforskel.

– Når det gælder parforhold, er alder bare et tal. Vi kan lide hinanden. Hun er voksen, slog Mel Gibson fast overfor The Mirror.

Kæresten er speciel

Så selv aldersforskellen måske kan bekymre, så har deres forhold i realiteten fungeret fantastisk.

Hollywood-skuespilleren tøver da heller ikke med at kalde sin unge kæreste ‘en speciel person’, og at det er alt, han beder om.

Rosalind Ross er ud over sin skuespilkarriere en dygtig rytter, der har vundet VM-guld og er lige nu aktuel med filmen ‘Father Stu’.

Dejligt med kærlighed!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!