Foto: Imago Stock&people/Imago/Ritzau Scanpix

Sophia Loren i voldsomt styrt: Hastet på hospitalet

Den legendariske 89-årige italienske skuespiller har været ude for et voldsomt fald, og hun måtte hastes på hospitalet.

Sophia Loren startede sin filmkarriere som ganske ung, da hun blev opfordret til det i 1950 som bare 16-årig, efter hun havde deltaget i en skønhedskonkurrence.

Hurtigt tog hendes karriere fart og allerede i 1961 vandt hun en Oscar for sin hovedrolle i filmen “Huntigeren”.

Siden har hun medvirket i et hav af film og især i 1960’erne var hun en af de allerstørste filmstjerner.

Men nu er der desværre skidt nyt fra den legendariske skuespiller. Hun har nemlig været ude for et voldsomt styrt i sit hjem.

Den 89-årige skuespiller er faldet på badeværelset i sit hjem i Genève. Det skriver flere internationer medier såsom The Hollywood Reporter og Deadline.

Sophia Loren blev med udrykning kørt på hospitalet. Her blev det konstateret, at hun havde brækket hoften flere steder og sit ene lårben. Hun skulle derfor akutopereres.

Vellykket operation

Det var på den officielle Instagram-profil for hendes restauranter, at nyheden først kom frem. Her blev faldet bekræftet.

– Efter at have gennemgået en vellykket operation skal hun nu komme til hægterne og herefter igennem et genoptræningsforløb. Heldigvis gik alt godt, og hun vil forhåbentligt meget snart være tilbage, skriver restauranten i et opslag på Instagram.

Hendes to sønner skulle være ved hendes side i den svære tid.

Selvom hun er oppe i årene, så er det ikke længe siden, at man sidst kunne se Sophia Loren på skærmen. I 2020 medvirkede hun i filmen ‘La vita davanti a sé’ – en film som sønnen Edoardo Ponti instruerede.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Sophia Loren god bedring!