13-årig vil løbe hjemmefra og ringer 112: Så ser betjenten hans værelse og afslører hjerteskærende sandhed

Når man er lille, vil man hellere end gerne være voksen. Så kan man gøre hvad man vil: gå sent i seng, spise slik, selvom det ikke er fredag og køre bil.

Men når man så er blevet voksen, opdager mange, hvor meget lettere det var at være barn. Ingen krav, ingen pligter og intet ansvar. Desværre er det ikke sådan for alle børn.

Da en politibetjent i South Carolina fik en opringning fra en 13-årig dreng, kunne han aldrig have forestillet sig, hvad han snart ville opleve.

13-årige Cameron Simmons var bekymret, da han løftede røret og usikkert trykkede nummeret til politiet. I den anden ende svarede Gaetano Acerra, og han besluttede sig straks for at køre hjem til Camerons hus.

Cameron Simmons
Youtube

De satte sig på trappen foran huset og begyndte at snakke. Cameron fortalte, at han havde tænkt sig at løbe hjemmefra. Han sagde, at hans mor skældte ham ud, fordi han havde spillet på sin storebrors spillekonsol uden at få lov.

Men politibetjenten Gaetano Acerra opdagede snart, at problemet var større end som så, melder den amerikanske nyhedskanal abc7news.

Han bad om lov til at se huset indefra og fandt snart ud af, at drengens værelse var gabende tomt. Der var ikke et eneste møbel at se, og tøjet lå i en sort affaldssæk. Cameron havde ikke engang en seng at sove i.

Camerson Simmons
Youtube

Familien havde haft det svært på det sidste, fortalte Cameron. De måtte flytte fra deres hjem i Texas, USA, til South Carolina for at hjælpe en syg slægtning.

Gaetano fik en klump i halsen, da Cameron fortalte om familiens hverdag og så deres tomme hjem.

Rørt helt ind i sjælen besluttede betjenten sig for at gøre noget udover det sædvanlige. Noget, som slet ikke hørte til hans arbejdsopgaver.

Hverken Cameron, hans bror eller mor havde nogen anelse – men i al hemmelighed forberedte Gaetano en stor overraskelse til familien.

Säng
Youtube

Han brugte uger på at samle møbler og legetøj ind til familien, så Cameron, men også hans mor og bror skulle få et hjem at trives i.

Med lidt hjælp fra sin bror fandt Gaetano både skrivebord, stole, en seng og en spillekonsol med tilhørende spil til Cameron.

Camerons bror fik også møbler til sit værelse og et bord-hockeyspil, som brødrende kunne spille på sammen.

Cameron var rørt til tårer, da han fandt ud af, hvad politibetjenten havde gjort for ham. Og efter at historien er blevet spredt på sociale medier, begyndte mennesker fra hele verden at sende bidrag og gaver til familien.

Her kan du se et videoklip om hændelsen:

Hvor er det fantastisk at se, hvordan venlighed kan sprede sig som ringe på vandet. Og at en god gerning kan få så mange til at hjælpe til. Det er virkelig noget, vi burde tænke på. 

Del denne fantastiske solskinshistorie med dine venner på Facebook, hvis du også tror, at venlighed avler venlighed.