Dreng finder pung fuld af kontanter – gør det rigtige og opsøger ejeren, men får en total overraskelse

Har du tænkt over, hvor mange ting i dit liv, som er sket på grund af en tilfældighed? Man plejer at kalde det “held”, når en hændelse ender godt, men sommetider undrer man sig over, om alt der sker virkelig er et tilfælde.

Om denne mand kalder det held i uheld eller skæbnen ved jeg ikke, men lad os sige, at han er glad for, at den rigtige person fandt hans pung.

Otteårige Frankie Burns, fra Washingtonville i New York, fandt en pung fuld af kontanter, da han var på vej til en fodboldkamp, hvilket Independent har skrevet om. 

De fleste børn på Frankies alder drømmer om at finde en masse penge og fantaserer ofte om, hvad de ville gøre med dem, hvis det rent faktisk skete.

10 000 kroner i kontanter

I pungen, som Frankie fandt, var der over 10 000 kroner i kontanter, hvilket rækker langt for en otteårig, som ikke har nogen udgifter.

Frankie kunne have stoppet pungen i sin egen lomme, uden at nogen fik noget at vide om det. Men sådan var Frankie ikke.

Plånbok
Foto: Shutterstock

I stedet for at sløse pengene væk, så ville han finde ejeren for at aflevere den tilbage. Han besluttede sig for at vise pungen til sin far.

“Jeg har ikke fortjent de her penge, det har ham, som har arbejdet for dem”, siger Frankie Burns til CBS New York

Indlagt på sygehuset

Ved hjælp af identitetspapirer i pungen kunne Frankies far opspore ejeren. Det viste sig snart, at han var indlagt på hospitalet efter en dramatisk hændelse.

”Han sagde, at han lige var blevet udskrevet fra sygehuset – han var derinde i fire eller fem dage – efter han var blevet berøvet sidste lørdag, hvor han blev ramt i baghovedet med et baseballbat. Så han havde sting fra halsen og til toppen af hovedet”, fortæller Frankies far til CBS New York.

Ville betale huslejen

Det viste sig, at pengene hans søn havde fundet, havde tilhørt nogen som virkelig behøvede dem. Det var en mand, som var blevet overfaldet og berøvet. Pengene i pungen skulle gå til huslejen, men da han havde tabt sin pung og været indlagt, havde hans bror lagt ud for ham.

Som tak for at Frankie havde afleveret pungen tilbage fik han 6 00 kroner i findeløn.