Britt Bendixen om Silas Holst som mulig ‘Vild med dans’-dommer: ‘Jeg synes bare, han er lovlig ung’

Britt Bendixen mener ikke, at Silas Holst vil være den helt rette til at overtage hendes plads som dommer på ‘Vild med dans’ – i hvertfald ikke før om et par år.

Undervejs i den aktuelle sæson af TV 2-programmet ‘Vild med dans’ har både danseren Silas Holst, 38, og dommeren Britt Bendixen, 79, meddelt, at de stopper i programmet.

Derefter begyndte rygterne om, at det sammenfald betød, at Silas Holst skulle overtage Britt Bendixens plads ved dommerbordet næste sæson.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix/TV 2

Rygterne har Silas Holst ifølge B.T. selv siden kaldt for ‘det pureste opspind’, men alligevel er den snart afgående dommer Britt Bendixen blevet forholdt at tage stilling til rygterne. Til spørgsmålet om hvorvidt hun mener, at Silas ville være en god kandidat til at overtage hendes plads i dommerpanelet, er svaret klart:

– Det kan han da garanteret!, lyder det overfor B.T, men svaret bliver fulgt op af nogle forbehold:

– Jeg synes bare, han er lovlig ung. Jeg synes, han skal danse lidt mere, fordi han er så god en performer, og han er så dygtig på gulvet. Men der er ingen tvivl om, at hans viden og hans karisma ville egne sig glimrende i et dommerpanel, men han skal vente et par år, understreger hun.

Er du enig med Britt Bendixen?

Del gerne dine tanker om denne sag i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!