2-årig pige skriger fortvivlet – så ser moren hvem der sniger sig ind på pigens værelse

Livet som småbørnsforældre indebærer mange søvnløse nætter. Når barnet vågner op, er det bare med selv at komme op, uanset hvad klokken siger.

For den her familien har nætterne løst sig, takket være hjælp fra en uventet side.

For to år siden forandredes Sara og Zach Lebwohls liv sig for altid. Der fik de nemlig deres første barn, datteren Halle.

Men de er ikke alene om at se efter og tage hånd om den lille pige. Familiens hund, Prince, har nemlig et godt øje til det seneste medlem af familien.

Allerede mens Sara ventede sig, forstod Prince, at noget stort var ved at ske i familien. Han forlod aldrig hendes side.

Da Halle kom til verden, var det kærlighed ved første øjekast.

– Da hun kom hjem, gik han straks hende for at nusse. Han vidste, at hun var lille og skrøbelig. Men han var altid tæt på og havde altid et øje på hende. Han var en barnepige for hende fra første dag, siger Sara til The Dodo.

Og venskabet mellem Halle og Prince har vokset sig stærkere jo ældre pigen er blevet.

Posted by Sara Lewin Lebwohl on Saturday, May 11, 2019

I dag er Halle to år, og som mange andre på sin alder, er hun begyndt at sove på sit eget værelse. Men det betyder, at der er en del tidlige morgener for forældrene, når Halle vågner og skal trøstes.

Prince, som sover i Sara og Zachs værelse, er normalt den første der opdager, når Halle vågner, og han er hurtig til at gøre sine ejere opmærksomme på, at datteren er vågnet.

Posted by Sara Lewin Lebwohl on Friday, June 14, 2019

For nyligt fik Sara en idé. Hun satte både sin og datterens dør på klem for at se, hvad hun gjorde, når datteren vågnede. Hun satte også et kamera op for at filme alt.

Da hun dagens efter kiggede på filmen, blev hun mildt sagt forbløffet:

Så snart Prince kommer ind i rummet, bliver Halle helt rolig og kan sove videre.

– Prince er vores uventede ridder, han lader os sove nogle minutter, en timer mere. Når han går ind i rummet ved vi, at hun er i gode poter, og vi kan alle få mere hvile.

Hvilken utrolig barnepige Prince er! Tænk, hvis man havde haft sådan en, da børnene var små. Del gerne for at hylde den her fantastiske hund.