Hest seksuelt udnyttet af mand – nu vil ejeren have hjælp

Natten til tirsdag blev en hest udsat for et seksuelt overgreb i en stald i den svenske by Uppsala. Det hele blev fanget på videoovervågning, og nu trygler den fortvivlede ejer om hjælp til at fange den skyldige.

Hesteejeren Agnes Mårs har videoovervågning i sin stald i den svenske by Uppsala. Om natten har hun en alarm slået til, så hun med jævne mellemrum kan se til hestene på skærmen, og det var natten til tirsdag, at hun gjorde en chokerende opdagelse gennem kameraet. En mand gik rundt i hesteboksen, og pludselig gjorde han det frygtelige.

– Jeg anede jo ikke, hvad han ville derude, eller om hoppen eller føllet havde taget skade. SÅ jeg spolede tilbage på videoen og kiggede på, hvad han var ved. Der så jeg det, siger Agnes til svenske SVT.

Politiet på jagt efter den skyldige

På videoen kan man tydeligt se, hvordan manden krænker den drægtige hoppe seksuelt.

– Det er så sygt. Helt frygteligt. Jeg fatter det ikke, siger Agnes til SVT.

Foto: Shutterstock

Videoen ligger på nettet

Der er nu indgivet en anmeldelse om dyrplageri, og politiet håber nu, at de kan finde den skyldige med hjælp fra offentligheden. Derfor findes videoen fra overvågningen nu på internettet.

Foto: YouTube

At nogen kan gøre noget som det her mod et dyr er både frygteligt og nederdrægtigt. Hjælp gerne med at dele det her, så vi kan vise, at vi ALDRIG vil acceptere, at nogen behandler dyr sådan. Det må ikke ske igen.