Hunden er trænet til at være ond og hård – reaktionen da han møder hjortekalven får hjertet til at smelte

Det her er hunden Mishka. Han er en venlig og dejlig hund, som er trænet til en særlig opgave i livet.

Han arbejder som en såkaldt “wildlife service dog”, hvilket betyder, at han blandt andet hjælper til, når bjørne er blevet for tamme til deres eget bedste.

For at hjælpe folk med at slippe af med bjørne, som er kommet for tæt på, så er Mishka længe og med succes blevet trænet i at være hård og spille vred – for at skræmme bjørnene. Dette er noget, som både bjørne, som skal leve i det fri og ikke nær mennesker, og folk værdsætter.

At skræmme bjørne er det eneste, som hjælper, hvis de er blevet for tamme, og så er hunde som Mishka helte – selvom de gør og skræmmer i øjeblikket.

Men når han ikke er på vagt, ja så er Mishka en super sød vovse med et stort hjerte! Det viser ikke mindst det her klip, som er blevet vist over en million gange.

I videoen kan vi se, hvordan Mishka nyder at køre i bil. Men denne gang må han dele bagsædet med en anden firbenet ven.

Det viser sig, at en hjortekalv må køre med til reservatet, måske for at blive tilset af en dyrlæge(?), vi kender ikke rigtig anledningen.

Men da de sidder på bagsædet, så opstår et sødt og nært venskab.

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2020-09-22-kl.-12.36.57.jpg
Foto: Youtube

Det virker næsten som om, at kalven tror at Mishka er hendes far. Hvad hunden så gør? Tja, han viser selvfølgelig sit store hjerte!

Så sødt! Føl dig fri til at dele indlægget videre for at sprede lidt glæde til dine venner i dag!