I 2 måneder forsøger de at fange den bortløbne hund – så gør 6-årig pige et forsøge med sit mærkelige trick

Hunden Daisy var ikke rigtig glad for sit nye hjem, efter hun blev adopteret. 

Hun bestemte sig for at løbe bort, og ingen kunne fange hende, skriver Paw my Gosh.

En pige så, hvad der skete og hjalp til på den mest mærkelige måde, som jeg har set. 

Bare to dage efter at Daisy var blevet adopteret, stak hun af og var væk i mere end to måneder, ifølge Paw my Gosh.

Hunde mister tilliden når mennesker er ækle

Hunde er normalt meget hengivne mod deres ejere og er flokdyr, som elsker deres familie. Men når mennesker har været tilstrækkelige ækle, kan hunde miste både selvtilliden og tilliden.

Daisy var borte i to måneder

Det skete det, at hunhunden Daisy havde mistet alt håb om mennesker. Efter hun var blevet adopteret af sin nye familie, gik der bare to dage, inden hun stak af. Folk forsøgte at made hende, råbe og kalde på hende for at fange hende i to måneder. Men det gik ikke. Daisy blev mere og mere usikker, og der blev endnu sværere at lokke hende til, skriver Paw my Gosh.

6-årig pige fik en idé

Så dukkede 6-årige Megan op. Hun havde set, hvordan folk omkring hende havde lavet fejl, når de forsøgte at nærme sig Daisy og syntes, at det var tid til at hjælpe til.

Hun spurgte, om hun måtte hjælpe til, og hun havde da også en helt klar plan for, hvordan hun skulle nærme sig Daisy på en mark med højt græs.

Pige sidder i græsset, inden hun lagde sig i græsset. Foto: Youtube

Ligger i græsset og kravler

Hun gør præcis, som man skal gøre, og får Daisy til at komme til hende. Det smarte Megan kom på var, at hun lagde sig ned på maven og kom i samme niveau som Daisy, hvis ikke lave for at hunden ikke skulle føle sig ringere. Megan begyndte at kravle hen til Daisy og opførte sig om en lille hund på fire ben. I begyndelse så det ud til, at Daisy blev lidt forbløffet og usikker på situationen.

Til sidst kommer Daisy hen til Megan. Foto: Youtube

Fangede hendes hjerte

Men efter et stykke tid har Megan fanget hendes hjerte, og de to begynder at kæle for hinanden i det høje græs.

Megan klarede at “fange” Daisy i første forsøg. I det her tilfælde fangede hun Daisys hjerte, og hunden fulgte glad med Megan hjem. Det kunne straks mærkes, at Daisy havde fået en stor portion selvtillid tilbage og følte sig elsket af pigen. De blev meget gode venner efter den her dag, og pigen blev hyldet for sin store indsats.

Daisy fulgte med Megan hjem. Foto: Youtube

Se klippet hvor Megan udfører det mærkelige trick for at få Daisy til at komme til hende:

Hvilken smart og venlig pige! Spred gerne dette videre, hvis du også synes, at pigen gjorde et fantastisk job med at få Daisy til at føle sig elsket igen!