Brandmand må forløse baby på sin vagt – 2 dage senere får konen at vide hvad der skete efter fødslen

For en brandmand ligner dagene sjældent hinanden. En udrykning kan indebære alt fra at løbe ind i et brændende hus og redde børn til at hjælpe en kat ned fra et træ, hvilket siger en hel del om den dramatik, der følger med jobbet.

Spørger man brandmanden Marc Hadden, hvad det mest dramatiske der er sket ham er, så bliver svaret dengang han forløste en baby. Dengang vidste han ikke, at det ville ændre hele hans fremtid.

En almindelig vagt på brandstationen i november 2011 kom til at ændre Hadden og hans kones liv for altid.

Marc og hans kolleger var på arbejde, da de blev kaldt til en adresse i nærheden. Her var en højgravid kvinde, som havde ekstreme smerter og ikke kunne bevæge sig. Hun skreg og trak vejret på en måde, som afslørede, at hendes veer var begyndt, og at barnet var på vej.

Brandmanden smøgede ærmerne op

Der var ikke en chance for, at kvinden kunne nå på hospitalet og føde barnet, så Marc smøgede ærmerne op og tog en dyb indånding.

– Da han ringede til mig, var han ekstatisk. Jeg mener, han leverede en baby. Hvem i verden får chancen for at levere en baby i deres livstid, hvis de ikke er læger?, siger Marcs kone i et nyhedsindslag

To dage senere hørte hun om, hvad der var sket efter fødslen.

Foto: YouTube/Heather Biance

Efter Marc hjalp med at bringe den lille pige til verden, blev han hurtigt knyttet til den lille baby. Derfor gjorde det ondt indeni, da han fik at vide, at moren havde valgt ikke at beholde barnet. I stedet ville hun lede efter en adoptivfamilie til pigen.

– Vi havde tænkt på at adoptere i flere år, fortæller Marcs kone. 

Foto: YouTube/Heather Biance

– Så vi tænkte, at hvis det er meningen, så er det rigtigt, fortsætter hun. 

Tog en afgørende beslutning

Bare 48 timer senere var et lille lyserødt bundt på vej hjem til brandmanden Marc, hans hustru og deres to sønner.

– Det var bare indlysende, at hun var vores. Alt andet er utænkeligt nu, siger Marc Hadden i tv-indslaget. 

Foto: YouTube/Heather Biance

Drengene Will og Parker, som parret havde i forvejen, var overlykkelige over at få en lillesøster. De påtog sig hurtigt den overbeskyttende storebrorrolle.

– Jeg plejer at sige til folk, at jeg hjalp hende til verden, så kan jeg også hjælpe hende igennem den, siger en stolt Marc Hadden.