Den unikke baby “Rapunzel” fascinerer hele internettet – blev født med langt, tykt hår

For en nybagt mor er hendes barn altid unikt og adskiller sig fra alle andre. Ubetinget kærlighed er et moderinstinkt, som gør, at man ser sit eget barn som noget særligt, men når det handler om 34-årige Denica Canevas, så var hun ikke ene om at se, at hendes pige skilte sig ud.

De fleste babyer har lidt hår på hovedet, når de bliver født, men da Denica så hovedet på sin lille pige Gabi, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

Gabi, som var Denicas andet barn, havde langt, tykt og skinnende hår. Så meget, at det lignede en paryk.

Foto: YouTube/Global Facts and News

“Da Gabi blev født og jeg så hende for første gang, med det der lange, tykke hår, som hun var velsignet med, så blev jeg imponeret,” sagde Denica til Daily Mail.

Lille Gabi Zaharinova blev født i Bulgariens hovedstad Sofia i 2019. På et år er hendes vilde hår fortsat med at vokse, hvilket gør hende til en etårig med usædvanligt langt og tykt hår.

Ifølge moren følte hun, at hendes drøm var gået i opfyldelse, dengang Gabis storesøster for første gang sagde, at hun ville sætte hår på sin lillesøster, da hun havde længtes efter en søskende så længe, inden Gabi kom til verden.

På Instagram kan man følge den unikke lille pige Gabi, som har fået kælenavnet “Rapunzel” på grund af sit hår.

I videoen herunder kan du se mere til “Rapunzel”, den fantastisk søde lille pige.