Foto af ”mirakelbaby” spredes som en løbeild: Kan du se detaljen på billedet som afslører sandheden?

Mange kvinder drømmer om at blive gravide på et tidspunkt. Dog kan der være tidspunkter, som passer bedre end andre.

I dag findes der flere alternativer at vælge mellem, hvis man ikke vil være gravid. Kondomer, p-piller eller p-stav for at nævne nogle.

Selvom de fleste præventionsmidler i dag er ganske gode, er det ikke 100 procent sikkert, at du ikke bliver gravid. Også selvom risikoen er lav.

En, som fik en uventet overraskelse, var mor til to Lucy Hellein fra Alabama i USA.

Hun og hendes mand havde allerede to børn og havde besluttet sig for at vente lidt med at få flere børn. Derfor havde hun valgt at få en kobberspiral.

Men en dag, da Lucy besøgte sin gynækolog, fik hun en overraskende besked. Hun var gravid med sit tredje barn!

Hun troede først, at der ikke kunne være gået nogle uger, men da hun blev ultralydsscannet, kunne jordemoderen bekræfte, at hun allerede var 18 uger henne i graviditeten.

Spiralen, som hun satte i for længe siden, syntes ikke at være nogen steder, og lægerne troede ganske enkelt, at den var faldet ud, uden at Lucy bemærkede det.

Su bebé nació a pesar del método anticonceptivo. Al abrir su mano, vieron lo que falló 9 meses atrás Tuvieron que…

Posted by Edwin Salazar P on Wednesday, October 3, 2018

Men Lucy mistænkte, at lægerne tog fejl, hun troede ikke, at hun kunne have mistet sådan én. Det skulle senere vise sig, at Lucy havde ret.

Den 27. april blev Dexter Tyler født ved kejsersnit, en sund og rask dreng. Men det var ikke kun Dexter, som lægerne fandt i Lucys mave. Bag hendes livmoder fandt de også den spiral, som skulle have beskyttet Lucy fra at blive gravid.

”Det var virkelig meningen, at Dexter skulle komme til os. Han var sat til den fjerde maj, og selvom han ikke var planlagt, så var jeg og familien overvældede,” siger moderen til britiske Metro.

Ifølge RSFU beskytter en spiral, som sidder korrekt, mod uønsket graviditet, fordi den gør æg og sperm ubrugelige, men af en eller anden grund, havde det ikke fungeret i Lucys tilfælde.

På det meget usædvanlige billede, kan man se nyfødte Dexter holde spiralen i hånden:

A picture of a newborn baby clutching his mother’s coil has gone viral & been branded the ‘world’s most ironic photo’ 😂…

Posted by ChannelMum.com on Thursday, May 4, 2017

Selvom Dexter ikke var planlagt, er jeg sikker på, at han er præcis lige så velkommen i familien som sine søskende.

Del artiklen med dine venner på Facebook, hvis du også tror på mirakler!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/brG-l5Oq7RD1YZr1P-vs2K1cCWJIsIqYKY3B8szyvxUDvnUoBqeYzqkI5gXOFDMj” aspect_ratio=”10:10″ /]