Ingen forstår hvorfor brudeparret er på sygehuset – peger på et rum og rører alle til tårer

Lisa Wilson og Robert Pantoja planlagde et storslået bryllup, da de endelig skulle blive ægtefolk. 

Men en dag mistede bruden pludselig interessen i de store planer. 

Billedkilde: Youtube/CBS

Hun ville ikke længere holde brylluppet i de store lokaler, de havde tænkt sig at booke. Hun ville heller ikke have alle de gæster, der ventedes at komme. 

I stedet var der noget, der var meget vigtigere, både for hende, hendes kommende mand og deres familier. 

Billedkilde: Youtube/CBS

Lisas far var alvorligt syg af kræft og var blevet indlagt på et sygehus. Et bryllup uden sin far kunne Lisa ikke forestille sig. Den person, der havde givet hende hele sin opvækst, lært hende at cykle, støttet hende i tykt og tyndt og altid været der. Så var det, at Lisa fik en idé, der kunne løse det. 

“’Jeg kan ikke komme’, sagde han. Men så sagde jeg, at han ikke behøvede at tage noget sted hen”, fortæller Lisa til CBS

Billedkilde: Youtube/CBS

Lisa og Robert besluttede sig for at blive gift på sygehuset, hvor hendes far var indlagt. 

Hun kunne ikke forestille sig et bryllup uden ham – og i rummet, hvor hendes far lå, blev de gift. Desuden kunne Lisa og hendes far få den første dans sammen. 

Billedkilde: Youtube/CBS

Disse billeder fik tårerne til at løbe nedad mine kinder. Måden, Lisa og hendes far ser på hinanden på, er så fuld af kærlighed og skønhed – og det gør mig evigt glad, at de kunne bruge den store dag sammen. 

Dette er familiekærlighed, når den er smukkest, og i klippet herunder kan du selv se, da Lisa og Robert bliver gift på sygehuset. 

Hvor er det en smuk historie. Del gerne artiklen videre for at hylde Lisa og Roberts fine initiativ for hendes syge far. 

Exit mobile version