Kvinde er alene da bilen går i stykker om natten – da teenageslæng nærmer sig aner hun ikke hvad de vil gøre

En nødsituation kan ske, når man mindst forventer det og ikke har hjælp ved hånden. At bilen går i stå er et typisk eksempel på sådan noget. Kører man alene midt om natten vil man virkelig ikke rammes af bilproblemer og risikere at strande i vejkanten, som denne kvinde. Hendes møde med tre teenagedrenge blev noget hun sent skulle glemme.

Klokken var omkring 01 om natten, da en kvinde i Ontario, Canada, var på vej hjem og bilen standsede.

Kvinden havde for nylig købt bilen – en Chevy Cobalt, da motoren døde undervejs. 

Havde ikke råd til bugsering

Føreren havde ikke kendskab til biler og hvordan man fikser dem, hvad hun vidste var, at hun absolut ikke havde råd til at få sin bil bjærget.

Stresset og bekymret stod hun ved siden af bilen på vejen, da en anden bil pludselig standsede.

Ud af bilen kom tre teenagedrenge. Aeron McQuillin, 18, Bailey Campbell, 17, og Billy Tarbett, 15, havde taget en sen dukkert og var på vej hjem, da de så den rygende bil.

Kvinden spekulerede over, hvad de havde tænkt sig at gøre og skulle snart blive overrasket.

3 teenagedrenge stoppede

Sådan skriver et vidne, som kom til stedet få minutter efter, at teenagedrengene var dukket op.

“I aftes kørte jeg hjem fra arbejde, da jeg så en strandet midt i et vejkryds med sin bil som ryger. Jeg har været i den situation, og det er virkelig ærgerligt. Så jeg sætter farten ned, spørger om de er okay. Den her stakkels dame fik den her bil for 6 uger siden, og den ser nu ud til at behøve en ny motor. Så en gruppe på 3 teenagere dukker op. De inspicerer bilen og hjælper med at rulle den til en nærliggende grund. 

LÆS MERE: Betjent stopper ensom pensionist på gaden – det han gør med hende får folk til at reagere

This image has an empty alt attribute; its file name is killar.jpeg
Foto: Facebook/Dan Morrison

Ejeren af bilen ved ikke, hvad hun skal gøre. Hun har ikke råd til en bugsering og kan ikke efterlade bilen der. Jeg hører så: ‘Er I klar til at skubbe?'”.

De kunne ikke efterlade den her dame strandet, så disse unge fyre skubbede en fremmeds bil 9 kilometer”, skriver vidnet Dan Morrison på Facebook straks efter hændelsen fandt sted i 2019.

Indlægget gik siden viralt og cirkulerer stadig på de sociale medier.

Skubbede bilen 9 kilometer

Uden at blinke valgte de unge teenagere at smøge ærmerne op og skubbe bilen flere kilometer. Blot fordi kvinden ikke havde råd til en bugsering og ikke skulle blive stående langs vejen.

This image has an empty alt attribute; its file name is tonaringar.jpeg
Foto: Facebook/Dan Morrison

Disse unge kalder jeg hverdagshelte. Det er langt fra alle, som orker at gøre sådan noget og i stedet tænker, at det ikke er deres problem.

Disse teenagefyres forældre kan være stolte af deres sønner.

“Venligst del dette i øst og vest, så disse unge mænd kan få den hyldest de fortjener. Godt gået Billy, Bailey og Aeron”, skriver vidnet på Facebook.

Vi synes også, at sådan en opførsel bør anerkendes. Del gerne hvis du vil inspirere andre.