Moren vågner ved sønnens skrig: Ser hvad der hænger i hans ansigt og ringer straks 112

At se sit barn blive syg eller komme til skade er noget af det værste i verden. Det eneste, man vil, er at fjerne smerten og gøre alt godt igen, men nogle gange kan det tage tid, før alt bliver godt igen.

Seks-årige Tyler lå og sov i sin køjeseng hjemme i Macksville, Australien, da hans mor, Tammy, pludselig vågnede ved et hjerteskærende skrig. Det skriver australske Daily Telegraph.

Hun løb straks ind til sin søn for at se, hvad der skete.

Der gik ikke mange sekunder, før hun opdagede livsfaren.

Snoet omkring hendes blodige søn lå en næsten tre meter lang pyton-slange, og Tyler var allerede blevet bidt flere steder, skriver britiske Independent.

Selvom Tyler sov i den øverste køje, var slangen kommet op til ham og ind under hans lagen.

Tyler
Facebook/Moving Train

Fik sin søn fri

Tammy fik sin søn fri fra slangen, som havde fået et godt greb i drengen. Han var helt blodig i ansigtet og havde flere bid på kroppen. Et af dem var i ansigtet.

Tyler blev først taget til Macksville District Hospital, inden han blev taget videre til Coffs Harbour Hospital, hvor han måtte blive natten over, skriver Daily Telegraph.

Dyrlægen Narre Warren siger til Daily Mail Australia, at slangerne er mere aktive, jo varmere det er. Og Tyler var ikke den første, som er blevet bidt i sit hjem. I hele Australien er personer blevet angrebet i deres hjem.

En ven af familien, Craig Baker, kunne senere dræbe ormen.

Pytonorm
Facebook/Craig Baker

Heldigvis endte det godt, og ifølge Tammy kan Tyler slet ikke huske den forfærdelige hændelse.

Jeg kan ikke engang forestille mig, hvor bange jeg var blevet, hvis jeg havde fundet en tre meter lang slange i mit hjem. Heldigvis er der ikke så mange giftige dyr i Danmark, som der er i Danmark. 

Del artiklen med dine venner på Facebook for at sende et styrkekram til Tyler!