Ung surrogatmor skal føde parrets barn, så kigger de nærmere på ultralyden og fryser til is

Youtube/Super Great News Tv

Shaniece Sturdy var kun 21 år på det tidspunkt – men hun var ikke interesseret i at feste og drikke.

“Jeg ville hellere hjælpe et andet par opfyldes deres familiedrøm og fokusere på at opfostre min søn Rylee ordentligt”, siger Shaniece til Daily Mail.

Shaniece vidste dig godt, at hun måske ikke ville blive godkendt som surrogatmor.

Derfor bestemte hun sig for at holde sine planer hemmelige.

Youtube/Super Great News Tv

Snart begyndte den unge og beslutsomme kvinde at få lavet de nødvendige undersøgelser. Hun gik gennem processen helt på egen hånd.

Og i samme øjeblik hun mødte Joanna og Steve, et par som mere end alt i hele verdenen ville blive forældre en dag, så vidste Shaniece, at hun ville hjælpe dem.

Det var også først her, at den 21-årige delte nyheden med sin familie og venner. Siden fløj hun videre til en specialistklinik i Los Angeles for at sætte Joanna og Steves embryo op.

Alt gik godt og Shaniece blev gravid. Tanken var at hun “bare” skulle føde en søn eller datter til parret, men snart begyndte hun at mærke babybulen vokse sig større og større.

Youtube/Super Great News Tv

Snart var det tid til første ultralys. Parret Joanna og Steve var ved Shanieces side… og der skulle de snart få sig et ordentligt chok. Pludselig afslørrede jordemorderen nemlig, at de ventede tvillinger!

Det var en enorm lykkefølelse for parret, som fløj rundt på små skyer efter den vidunderlige besked.

Men det var ikke alt… for ti uger senere gjorde de næste forbløffende opdagelse. Det viste sig, at Shaniece bar trillinger!

Nogle måneder senere kunne Shaniece, Joanna og Steve endelig byde Willow, Harrison og Daisy velkommen til verden.

Youtube/Super Great News Tv

Shaniece besøger stadig børnene hver fødselsdag og har god kontakt med forældrene.

Og hun fortryder ikke et sekund.

“Selvom jeg bare var 21 år og det var et stort ansvar at bære en andens barn, så var det en af de bedste oplevelser i mit liv”, siger Shaniece til Daily Mail og fortsætter:

”Hele graviditeten fløj forbi og støtten fra Joanna og Steve var helt utrolig, og det er noget jeg kan anbefale til alle”.

Exit mobile version