Vinder af ‘Hjem til Gården’: Sådan skal pengene bruges

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Den 29-årige sjællænder har mange planer for, hvad pengepræmien på 500.000 kroner skal bruges til

Søndag aftenen rullede finaleafsnittet af TV2-programmet ‘Hjem til gården’ over skærmen. Ti ugers kamp kulminerede i en dyst, hvor 29-årige Simon Borch kunne hive sejren i land.

– Det var bare lækkert, at jeg kunne ringe med klokken først, selvom der måske ikke var så meget kamp til stregen, som jeg havde håbet, har Simon sidenhen udtalt til SE og HØR.

Det var en selvsikker Simon, der gik i kamp, efter at være blevet stemt direkte i finalen af de andre deltagere.

Foto: Lotta Lemche/TV 2

– Da jeg så, hvad vi skulle i finalen, kunne jeg nok godt regne ud, at jeg nok skulle brække benet for ikke at vinde, siger en smilende Simon til SE og HØR.

Luftballon, mad og rejser

Simon siger konstaterende til SE og HØR, at der skal betales skat af præmien.

Men derudover er der også nogle sjove ting i vente.

– Jeg har lovet min søster, at vi skal ud og flyve luftballon, og så vil jeg invitere min mor med til en storby i Eurpoa og spise noget lækker mad, for det sætter hun meget pris på. Og så tror jeg min far skal med på en fodboldtur i Portugal. Som det er lige nu, så er det ikke så nemt at bestige et bjerg, siger Simon til SE og HØR.

Den unge mand har desuden planer om, at en del af pengene skal bruges til at starte op som selvstændig tømrer.

– Jeg har lige sagt mit job op, så jeg skal lige have styr på det med at starte virksomhed op, og så er jeg nok klar fra 1. juli, lyder det fra den glade vinder.

Stort tillykke med sejren og præmien! Hvad havde du selv brugt en halv million kroner til? Del gerne dine tanker i opslaget på Facebook.

Exit mobile version