10-årig nægter at slå tilbage, da mobberne går brutalt til angreb – årsagen hyldes nu over HELE verden

Mobning er virkelig noget jeg hader. Det er noget af det fejeste, et menneske kan gøre mod et andet, og det spiller ingen rolle, om det sker i skolen eller på arbejdspladsen – det er lige afskyeligt uanset hvad.

Den tiårige dreng Aiden Vasquez blev mobbet og slået til blods på sin skole i Californien i USA. De slog og slog, men Aiden tøvede med at give igen.

Sådan gør en “jedi” nemlig ikke, en fiktiv karakter i Star Wars-filmene, som kæmper for den “gode side”.

Nu er drengens følelsesladede svar til mobberne nået hele vejen til selveste Luke Skywalker (Mark Hamill).
“Til Aiden Vazquez for dit mod. Jeg er så stolt over, at du viste, man kan være en jedi i det rigtige liv. The Force will be with you. Always!!!,” skriver Mark Hamill på Twitter.

My handsome JEDI WARRIOR!! Mommy gots your back always AEV! He is smiling today, him and his tio Abel Torres Silva are…

Posted by Lizette Casanova Flores on Tuesday, August 28, 2018

De rystende billeder af 10-årige Aiden Vasquez, som blev mobbet og slået til blods på sin skole, viser et 7,6 centimeter sår i øjenbrynet og et hævet øje. Nu er mor Lizettes følelsesladede indlæg på Facebook blevet delt over hele verden.

“En jedi slår ikke tilbage”

Der skriver hun, at sønnen er en fanatisk Star Wars-fan – i en sådan grad, at han har omfavnet en “jedis” måde at leve på. For jer, der ikke har set Star Wars, er jedi-ridderne de, som kæmper for den gode side i kampen mod det onde. En jedi lever efter en række regler. De skal være gode eksempler. Dette er noget, som Aiden har taget med sig i livet.

Da mobberne gik til brutalt angreb på Aiden, svarede han ved IKKE at give igen. For sådan gør en jedi nemlig ikke, det har han lært.
“Han sagde, at han mærkede i sin sjæl, at han ikke skulle slå tilbage… fordi, sådan gør en jedi ikke,” skriver moderen på Facebook.

Nu svarer Luke Skywalker

https://twitter.com/historylvrsclub/status/1004653742594109445

Moderens gribende indlæg er blevet delt af tusindvis af personer verden over. Nu er det desuden nået hele vejen til Aidens idol, selveste Luke Skywalker (Mike Hamill).
“Til Aiden Vazquez for dit mod. Jeg er så stolt over, at du viste, man kan være en jedi i det rigtige liv. The Force will be with you. Always!!!,” skriver Mark Hamill på Twitter.

Aiden håber nu, at den frygtelige mobning ophører – en gang for alle.
– Det eneste, jeg ønsker er, at hvert eneste barn kan føle sig sikker, det er alt jeg vil have, siger Aiden ifølge kesq.com.

10-årige Aiden er sandt forbillede, som fortjener ALLE hyldester i hele verden. Del gerne videre, for at vise, at du støtter Aiden og alle, som bliver udsat for mobning.

https://twitter.com/HamillHimself/status/1034708134751883264ez