Han tvinges til at lukke restauranten da hustruen dør – så viser de loyale kunder hjerter af guld

Ejerne af restaurant Pinewood i Henrico County, USA, fik hver kunde til at føle sig hjemme. Deres restaurant fungerede som et andet hjem for så mange mennesker. Et andet hjem fuld af kærlighed, harmoni og medmenneskelighed.

Derfor var nyheden om, at ejeren Tody Butner, efter 32 år fuld af magiske møder og øjeblikke, var nødt tilat lukke restauranten et hårdt slag for det lille samfund.

Men alt vendte snart på en tallerken – takket være et rørende initiativ.

I 32 år drev Tody og Betty Butner restaurant Pinewood. Det var et varmt og godt sted for alle at besøge; ung som gammel, mand som kvinde. Da Betty for noget tid siden forlod denne jord, var Tody ikke alene om at sørge over sin elskede hustru.

– Det var som at miste sin egen mor, siger stamkunde og politibetjent Billy Grimmer til CBS.

Foto: CBS6/Skärmdump.

Ville det anderledes

Da Betty gik bort, vidste Tody, at løbet var kørt. Han og hustruens elskede restaurant måtte lukke. Begravelsen skulle betales, og han kunne ikke selv drive stedet videre. Men alle gæster, som havde besøgt restaurant Pinewood, ville det anderledes – og startede en indsamling. Snart efter var der samlet tæt på 40 000 kroner ind til Tody.

Foto: CBS6/Skärmdump.

Overraskelsen blev offentliggjort på Pinewood for rullende tv-kameraer og med alle, som havde været med, til stede. Med hjælp fra de penge kan Tody nu betale sin elskede hustrus begravelse og beholde restauranten.

“I er de bedste”, udbrød Tody ifølge CBS6, da initiativet blev afsløret. På billedet herunder omfavnes han af stamkunden og politibetjenten Billy Grimmer. For ham var det naturligt at hjælpe til.

– Det her er noget, man gør med hjertet, bare venner, som hjælper venner, siger han til CBS6.

Foto: CBS6/Skärmdump.

Historien om Tody, Betty og det hjertevarmende initiativ synes jeg minder os om, hvad livet virkelig handler om: Husk altid at behandle andre, som du selv vil behandles. For dette vil du blive rigeligt belønnet.

Med flere historie som denne tror jeg, at verden vil blive et meget varmere sted. Nu deler vi den videre til alle, vi kender, så flere kan få inspiration og varme. Hvis vi med det gør nogens dag bare lidt bedre, er det jo det hele værd.