Moren holder parrets nyfødte datter i sine arme – men så opdager hun noget uventet under tæppet

Et frieri er altid romantisk og uforglemmeligt, men nogle frierier er bare lidt mere specielle end andre.

Netop det har vi set utallige eksempler på i årenes løb. Det kan være alt fra at give sit livs udkårne en halskæde med en skjult vielsesring, der først afsløres 1 år senere, til en spektakulær danseoptræden for at fri til sit livs store kærlighed.

Man kan med andre ord fri på mange forskellige måder, og her nedenfor ser vi en mand, der fik hjælp af et helt specielt familiemedlem til at fri til sit livs udkårne.

For Chad havde givet sin nyfødte datter, Everly, en meget vigtig opgave, da hun bare var én dag gammel. For op til fødslen havde Chad nemlig i al hemmlighed planlagt at give mor Lauren sit livs overraskelse, efter hun havde født deres datter.

Kunne ikke holde tårerne tilbage

Chad havde fået lavet en helt speciel bodystocking til Everly, og nu skulle Lauren bare opdage den lille hilsen.

Og 24 timer efter Everly kom til verden, var det endelig tid til, at Lauren skulle have sin overraskelse.

Chad havde fået hjælp af Laurens kusine til at udtænke denne geniale og kreative idé, og selv hospitalets sygeplejersker var involveret i Chads snedige plan. For det var nemlig dem, der havde givet Everly den helt specielle bodystocking på.

Både Chads og Laurans familie var inde på fødestuen, og alle var klar over, hvad der snart skulle ske.

Da det var tid til overraskelsen, bad Laurens faster om at tage et billede af den nyfødte pige, og for at få det perfekte billede var Lauren derfor nød til at fjerne tæppet, så alle kunne se Everly.

Og i det øjeblik så hun, hvad der stod skrevet på bodystockingen. Der stod nemlig skrevet: “Mor, vil du gifte dig med far?”, og med sin nyfødte datter i armene og et rungende ja kunne den stolte nybagte mor ikke holde tårerne tilbage.

“Lauren begyndte at løsne tæppet, og resten er historie…”, har Chad udtalt ifølge LittleThings.

Se den romantiske overraskelse i videoen nedenfor!

Var det ikke bare romantisk og en kreativ idé? De færreste kan nok huske, hvad der skete, da vi var 1 dag gammel – men lille Evelyn vil for altid huske dagen efter sin fødsel som den dag, hvor hendes forældre sagde ja til at blive gift!

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner på Facebook, så de også kan se dette romantiske frieri.