80-årige Daimi fik stor udfordring: Sådan var det at spille fru Fernando Møhge

Sangerinden Daimi er fyldt 80 år, og senest har hun taget hul på en fantastisk udfordring som fru Fernando Møhge i ‘Matador’-musicalen’.

Selv om man er fyldt 80 år, så er det ikke for sent at tage hul på nye udfordringer, og det kan sangerinden Daimi i den grad skrive under på.

Senest har hun spillet rollen som fru Fernando Møghe i den nye ‘Matador’-musical, hvilket i den grad har været en skøn udfordring for hende.

Hun var nemlig ganske overrasket over, at hun i hendes alder blev ringet op og fik tilbudt lige netop den rolle, som hun naturligvis sagde ja til.

– Jeg var slet ikke klar over, at jeg havde sådan en skrap tand. Den kom op i mig. Det var så sjovt, og så var det helt vildt overraskende. Det kan næsten ikke være vildere, så det er jeg meget taknemlig over, siger hun til Newsner Danmark.

‘Matador’ er ukendt

Faktisk har skuespilleren tidligere udtalt, at hun faktisk ikke så så meget ‘Matador’, da TV-serien i sin tid blev sendt. Her spillede Karen Berg rollen som Fru Fernando Møghe.

– Jeg bliver nødt til at sige, at jeg faktisk ikke har set ret meget af ‘Matador’. Jeg spillede teater dengang, og jeg tror ikke engang, jeg havde et fjernsyn. Selvfølgelig har jeg set lidt, men jeg har ikke nærstuderet Karen Berg, har Daimi tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

I musicalen spillede hun overfor Ragnhild Kaasgaard, der har rollen som datteren Misse Møhge, og heldigvis var Daimis alder ingen udfordring rollen.

Rollen var nem

Hendes eneste opgave var nemlig som bekendt at blive skubbet rundt i en kørestol af sin kollega, og det er korte scener, de havde sammen, og selv beskrev hun det som “at sidde med i en barnevogn”.

– Der er noget over tante Møhge, der tiltaler mig. Misse og fru Fernando er skrevet ind i sådan nogle små sekvenser, som publikum forhåbentligt synes er sjove, har Daimi tidligere udtalt til Se og Hør.

– Hvordan var det at runde 80 år?

– Nu er jeg jo stadigvæk 80 år. Nu ser vi, hvad der sker resten af året. Det var 1. januar, så alle havde jo tømmermænd, så det er jeg jo vant til, siger hun Daimi.

Daimi
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Jazz fylder

– Er der mere, du sådan er klar på at hoppe ud i?

– Nu tager jeg den lige stille og rolig. Det her det var sådan en hel speciel ting. Jeg synes jo noget jazz jo, og det fortsætter jeg med, og det kører bare sådan helt: “Wauw!”, siger Daimi.

Hvor er det skønne ord fra Daimi!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!