‘Årgang 0’-far hasteopereret efter ulykke: Nu deler han billede fra hospitalet

Lars Ellebye, der er kendt fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’, er blevet opereret efter at være glædet på gaden og kommet til skade med sit knæ.

Det er en december med sne på gader og stræder, vi netop er gået ind i, men for Lars Ellebye, der er kendt fra ‘Årgang 0’, er der ingen fornøjelse at spore.

Han er nemlig gledet på isen foran sit apotek og er efterfølgende blevet hasteopereret – nu giver han en opdatering fra hospitalssengen.

Her viser Lars Ellebye, at han har fået skinne på det meste af sit ben og altså nu må holde sit sygeleje.

– Han kom til skade med sit knæ og har revet ledbånd over. Så han er blevet opereret og er nu i gang med at komme sig. Han er sygemeldt i et par uger men heldigvis ved godt mod, siger hans datter Rachel Ellebye til Her & Nu.

Se billedet herunder eller klik her.

Sølvbryllup fejret

Selv skriver han i sin opdatering på Instagram teksten “Hvilken måde at starte december”, så han er nok heller ikke helt begejstret for sin situation.

Lars Ellebye har ellers haft en begivenhedsrig sommer, hvor han fejrede sølvbryllup af flere omgange med sin hustru og desuden har været ude at rejse med familien.

Datteren Rachel Ellebye blev til gengæld bachelor fra Københavns Universitet, hvor hun har læst spansk kultur og sprog, i sommer.

Planen efter endt studie var for ‘Årgang 0’-kendissen at søge ind på en kandidatuddannelse i internationale markedsstudier, og så drømmer hun om på et tidspunkt at bo i udlandet.

Lars Ellebye
Foto: Jacob Schultz/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Vi ønsker Lars Ellebye rigtig god bedring!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!