Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

‘Årgang 0’-Stephanie vil gerne have børn – men en ting skal være på plads først

I ‘Årgang 0’ kunne danskerne følge med i en række børns liv fra fødsel til de blev voksne. Nu er de voksne og spørgsmålet om børn begynder at dukke op hos dem.

Siden Stephanie Siguenza Henckel blev født, har danskerne kunne følge med i hendes liv i det populære TV 2-program ‘Årgang 0’.

Her kunne seerne følge med fra før hendes fødsel og gennem hele hendes barndom. Da programmet stoppede fik danskerne ikke det samme faste indblik i hendes liv, men hun har flere gange fortalt om sit liv, blandt andet i bogen ‘Stephanie – “Fra årgang 0” til frihed’.

Stephanie Siguenza Henckel er efterhånden blevet 23 år og adspurgt om børn, er svaret klart fra den unge kvinde.

Studierne først

Til BT. åbner Stephanie Siguenza Henckel op for tankerne omkring selv at få børn.

– Det er noget, vi (Stephanie og hendes mand Jeff) har talt om, og det vil vi da også gerne sammen, men vi skal lige have studierne overstået først, siger hun til avisen.

Stephanie Siguenza Henckel var tidligere startet på lærerstudiet, men droppede det, da hun fandt ud af, hvad hun virkelig drømte om at blive: sygeplejerske.

Hun blev optaget på studiet tidligere i år, og da hun fik beskeden, jublede hun på Instagram.

– Jeg skal være sygeplejerske. Ligesom min mor og ligesom Annisette (hendes afdøde svigermor, red.)

– Shit det er vildt. Surrealistisk. Men mest af alt mega spænende. Jeg kom ind på den opstart jeg ønskede og skal derfor starte i februar 2024, skrev Stephanie Siguenza. Hun starter på uddannelsen i Slagelse.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Stephanie Siguenza Henckel held og lykke med studierne og alt det bedste fremover.