‘Årgang 0’-Lars måtte hasteopereres: Nu deler han nyt efter ulykken

Lars Ellebye fra ‘Årgang 0’ kom i starten af december slemt til skade og måtte opereres, men nu har en særlig anledning bragt ham til København.

December fik en ganske uheldig start for Lars Ellebye, der er kendt fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’, hvor han har delt ud af sit liv som far til datteren Rachel.

Han gled nemlig i det glatte før på en parkeringsplads foran sit apotek og rev et ledbånd over i knæet, så han senere måtte operationsbordet.

Men nu er han heldigvis på benene igen og har kunnet glæde et vennepars lille handicappede søn med en særlig tur til København.

– Vi ville gerne se ham glad, så vi har haft ham med inde og se ‘Snedronningen’. Det kunne vi ikke aflyse, så vi havde ham i kørestol ind og ud af flyet. Det var en god tur, siger Lars Ellebye til Newsner Danmark.

Se billedet herunder eller klik her.

Tilstand er god

Lige nu humper Lars Ellebye med egne ord rundt med en krykke, men det var heldigvis også begrænset, hvad han skulle under sit ophold i København.

Familien har taget taxa, når de skulle frem, og ‘Årgang 0’-kendissen er med egne ord kommet fint over den operation, han har været igennem.

Nu skal han snart have taget stingene, og så venter der genoptræning, men indtil januar er Lars Ellebye sygemeldt og tilbringer tiden på sofaen foran fjernsynet.

– Lægen har rådet mig til at bruge benene for at undgå blodpropper, og jeg har også fået medicin. Her vil jeg virkelig give en stor ros til det danske sygehusvæsen, siger patienten ærligt.

Lars Ellebye
Foto: Jacob Schultz/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

God bedring til Lars Ellebye!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version