Bubber deler ærlig melding om nyfødt datter: Uenig med hustruen

I marts blev TV-værten Bubber far for femte gang, da hustruen Signe Rossing fødte ham en datter, men nu er ægteparret uenige om pigens navn.

Det bobler af lykke hjemme hos nygifte Bubber, der netop er blevet far til sit femte barn, en lille pige.

Moren er TV-værtens nye kone Signe Rossing, der har været barnepige for hans nu voksne børn.

Men nu har de to fundet lykken og er blevet forældre til to, men et særligt spørgsmål har de svært ved at blive enige om.

LÆS OGSÅ: Bubber taler ud: Derfor fandt jeg en anden

LÆS OGSÅ: Bubber er blevet far for femte gang: Her er hans glædestrålende ord om familien

LÆS OGSÅ: Bubber overrasker sammen med sin nye hustru: Skal være far

Ægteparret er uenige

De har nemlig endnu ikke fundet ud af, hvad den lille pige skal hedde, afslører den glade TV-vært overfor BILLED-BLADET.

– Nej, ikke endnu. Men vi har aftalt, at vi skal have fundet et navn, inden vi rejser videre med cirkusset. Vi er uenige, og vi er i hver vores retning. Det er lidt sindssygt, siger Bubber.

TV-værten fastslår dog, at ægteparret nok skal blive enige, men at fastsætte et navn altså ikke bare er sådan noget, man lige gør.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Lykken er stor

Men at den lille pige har vakt stor lykke, lægger Bubber slet ikke skjul på, og den nybagte far understreger, at en familieforøgelse er et mirakel hver gang.

Faktisk er det svært at forstå, før det sker, og noget han vil beskrive som “en boble af lykke”, som kan være svær at beskrive.

Efter fødslen af den lille pige den 22. marts fik Bubber dog ganske travlt, for han måtte haste på TV-optagelser straks efter nedkomsten.

Bubber har da også fuld gang i en turné med Cirkus Arena, som han står i spidsen for, så der er ikke tid til at hellige sig familielivet.

Vi er spændte på, hvad navnet bliver!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!