Bubber venter sit femte barn: Nu åbner han op om sønnens reaktion

Bubber og Signe Rossing

Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

TV-vært Bubber og hustruen Signe Rossing skal være forældre igen, men det er der ikke alle i familien, som har nemt ved at forstå.

57-årige Bubber og hustruen Signe Rossing venter nu deres femte barn. Det afslørede parret i starten af november i et opslag på Instagram.

Det næste år åbner derfor op for et helt nyt kapitel for familien, og det er der altså ikke alle i familien, som kan forstå. Det skriver BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

Familien vokser

Det seneste år har budt på mange glædelige stunder for Bubber og hustruen Signe Rossing.

I starten af september blev parret nemlig gift. Det skete tre år efter, at Bubber offentliggjorde, at han ventede sit første barn, Alfred, med familiens daværende barnepige Signe Rossing.

Nu vokser familien altså igen med en lille ny, hvilket betyder, at lille Alfred snart skal være storebror. Men det kan han altså ikke helt forstå endnu.

Artiklen fortsætter under billedet…

Sønnens reaktion

Nu hvor Bubber og Signe Rossing skal være forældre igen betyder det, at deres 2-årige søn, Alfred, skal være storebror.

Men det har han altså ikke helt nemt ved at forstå. Han ved nemlig ikke endnu, om det betyder, at han skal være lillebror eller storebror.

– Alfred kan ikke rigtig forstå det, om han bliver lillebroren eller storebroren, og han kan heller ikke forstå, hvem det er, der har babyen inde i maven. Han har opdaget, at det er mor, men en gang imellem siger han, at det er ham selv, fortæller Bubber til BILLED-BLADET.

Børneflok på otte

Med alle Bubbers sammenbragte børn vokser børneflokken snart til otte.

Fra sit tidligere forhold med ekskonen Christina Ibsen har Bubber tre voksne børn. Signe Rossing har ligeledes tre børn fra tidligere forhold.

Sammen har Bubber og Signe Rossing sønnen Alfred, og nu er der altså en lille ny på vej også.

Læs også: Bubber åbner op om hustruens graviditet: ‘Hun er en fighter’

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version