Bubbers babylykke: Er blevet far for femte gang

Bubber har fået sit femte barn i nat, da hustruen Signe Rossing har født ham en datter.

I nat blev Bubber far for femte gang. Hans hustru Signe Rossing har nemlig født deres andet fælles barn – en lille datter.

Bubber har lagt de dejlige nyheder op i et opslag på Instagram, med et foto af den lille piges hånd. Og til opslaget har han skrevet “No. 5”

Artiklen fortsætter efter billedet…

Bubber og Signe Rossing Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Glat fødsel

Det var klokken 23:38 i nat, at den lille pige kom til verden på Herlev Hospital. Hun blev vejet til 3370,51 gram og har en længde på 50 cm. Det fortæller Bubber til Se og Hør.

Og heldigvis forløb fødslen glat.

– Vi fik en lille pige i nat. Det gik lige som det skulle, og vi har det alle sammen så godt, har Signe Rossing udtalt til til B.T.

Der gik blot 6,5 time fra vandet gik, til at den lille pige kom til verden. Bubber har derfor heller ikke fået meget søvn, fortæller han til Se og Hør.

– Alt er godt. Hun går rundt og spiser ristet brød, fortæller Bubber om Signe Rossing til mediet.

Hjemme igen

Den lille familie er da også allerede hjemme igen efter den vellykkede fødsel. 

I forvejen har parret sønnen Alfred på to år. Og nu kan han se frem til at møde sin nye lillesøster.

Bubber i forvejen tre børn med ekskonen Christina Ibsen – Laura, Oscar og Sofie. Og Signe Rossing er i forvejen mor til drengene Valdemar, Harald og Ludvig.

Bubber er 58 år, og Signe Rossing er 42 år.

Kæmpe stort tillykke med den lille ny!! Ønsk tillykke til Bubber i kommentarsporet på Facebook og del artiklen med dine venner, så de også kan se den glædelige nyhed.