Caspar Phillipson spiller sammen med sønnen i ny forestilling: Nu sætter han ord på samarbejdet

‘Vild med dans’-vinderen Caspar Phillipson spiller sammen med sønnen Silas Phillipson i den kommende forestilling ‘Pennevenner’.

Det bliver i familien, når skuespilleren Caspar Phillipson den 14. september går på scenen med sønnen Silas Phillipson i stykket ‘Pennevenner’.

Den 25-årige Silas Phillipson er nemlig uddannet pianist, og så har han fået rollen som Annette Heicks søn i forestillingen.

‘Pennevenner’ handler om to pennevenner, der tilbage i 1970’erne udvikler en tæt relation på tværs af kontinenter og er krydret med en række kendte hits.

– Det er respektfuldt og dejligt at arbejde sammen med Silas. Nogle gange har jeg da lige skullet huske mig selv på, at nu er det ikke far, der siger et eller andet, men ellers synes jeg ikke, det har været vigtigt, siger Caspar Phillipson til Newsner Danmark.

Råd er godtaget

Silas Phillipson understreger da også selv, at han synes, de arbejder godt sammen som et hold, og at det har været nemt at spille sammen med far.

– Jeg tænker bare på, at det er råd, jeg får fra en erfaren skuespiller, når min far har sagt noget, understreger han.

Caspar Phillipson understreger, at sønnen nærmest er højere uddannet, end han selv er, og at de har delt passionen for musikken i årevis.

Caspar Phillipson Silas Phillipson Annette Heick
Foto: Joachim Lucas Helt/Tivoli

Farfar havde penneven

Derfor har det også været uproblematisk at arbejde sammen i stykket, som er baseret på Annette Heicks farfars personlige historie.

Caspar Phillipson har fået rollen som Annette Heicks danske penneven, der altså bliver revet med i en særlig relation.

Vi ønsker far og søn held og lykke med premieren!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version