Caspar Phillipson fejrede sølvbryllup: Her er hans lykkelige ord om den store dag

Skuespiller Caspar Phillipson kunne i slutningen af juni fejre sølvbryllup med sin Marianne, og det blev fejret med maner med dans og kanalrundfart.

Det var en ægte kærligheds-fest, da skuespiller Caspar Phillipson i slutningen af juni kunne fejre sølvbryllup med sin hustru Marianne

Nu fortæller han om den skønne dag, der bød på godt vejr og som startede på Ofelia Plads i København, hvor gæsterne ankom i praktisk fodtøj.

Gæsterne, der kom fra hele verden, blev trakteret godt, og så viste Mariannes gamle gymnastiktræner en dans for selskabet ifølge BILLED-BLADET.

– Vi havde en helt igennem vidunderlig dag. Først og fremmest var vi vanvittige heldige med vejret. Det blev den smukkeste danske midsommerdag og nat, siger Caspar Phillipson til ugebladet.

Børnene deltog

Sølvbryllups-parret var endda mødt op i det tøj, de i sin tid blev gift i, så de kunne næsten gå for at være et nybagt brudepar.

Efterfølgende sejlede selskabet i turbåd igennem Københavns havn, og ægteparrets tre børn, Silas, Clara og Rebekka var naturligvis også med.

Sidst men ikke mindst blev dagen selvfølgelig fejret med middag, og så blev der festet og danset i den lyse sommernat.

Caspar Phillipson
Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Caspar Phillipson vandt

Under festen underholdt en danser, der optrådte med flamenco og moderne dans til ære for selskabet.

Caspar Phillipson blev i den grad kendt i hele Danmark i efteråret, hvor han vandt årets “Vild med dans” i selskab med Malene Østergaard.

Siden da har han haft ganske travlt med blandt optagelser til “Orkestret” og et ny opsætning i Tivoli i selskab med Annette Heick.

Hvor lyder det bare som en dejlig fest!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!