Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Daniel Svensson havde opgivet drømmen om at blive far: Men så skete miraklet

Efter flere kræftdiagnoser har det været uvist, hvorvidt håndboldstjernen Daniel Svensson kunne blive far, men så skete det alligevel.

Til februar i 2023 skal Daniel Svensson være far for første gang.

Det sker imod al forventning, da den tidligere håndboldspiller efter flere kræftdiagnosen for længst har givet slip på drømmen om at stifte familie.

Men alligevel har 40-årige Daniel Svensson og kæresten altså valgt at prøve lykken.

Det resulterede i et mirakel for parret, som nu venter deres første barn i det kommende år. Det skriver BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Kræften tog hårdt på kroppen

TV 2’s håndboldekspert Daniel Svensson har hele tre kræftdiagnoser i bagagen. Det har resulteret i flere kræftbehandlinger, hvor han blandt andet har fået kemoterapi.

Behandlingerne har påvirket Daniel Svenssons sædkvalitet i sådan en grad, at det har været uvist for den tidligere håndboldstjerne, hvorvidt han kunne få børn. Selv havde han givet slip på familiedrømmen.

– Jeg har ad flere omgange skudt til hjørne, at jeg skulle være far. Det var ikke sikkert, at det skete, og det havde jeg accepteret, fortæller Daniel Svensson til BILLED-BLADET.

Daniel Svensson skal være far

Alligevel valgte han sammen med kæresten igennem to år, Caroline Alhof, at prøve at stifte familie. Og hurtigt derefter skete miraklet.

Der blev sat gang i fertilitetsbehandlingen, Caroline Alhof fik sat et æg op, og nu er hun altså gravid med parrets første barn, som kommer til verden til februar.

Det lykkedes dem at blive gravid ved første forsøg, men fostret forgik. Heldigvis bar andet forsøg frugt og snart kan parret se frem til en familieforøgelse.

Læs også: Daniel Svenssons store babylykke: Nu afslører han barnets køn

Ønsk Daniel og kæresten tillykke med den kommende familieforøgelse i kommentarsporet under artiklen på Facebook.