Foto: Jeppe Michael Jensen / Ritzau Scanpix

Datteren afslører: Sådan var Jesper Langbergs sidste tid

Lørdag formiddag sov skuespiller Jesper Langberg ind efter kort tids sygdom.

Da Jesper Langberg døde, var han omgivet af sine tre tidligere koner, sønnen Emil, datteren Kristina og hendes to drenge. Og ifølge Kristina Langberg var faderen rimelig frisk nærmest til det sidste.

Det skriver BILLED-BLADET.

Foto: Jeppe Michael Jensen / Ritzau Scanpix

– Jeg ved ikke, om han vidste, hvad vej det ville gå. Han var slidt og træt, og hans bentøj var ikke så godt, så på en måde – ja. Men han var ved sine fulde fem, havde en viljestyrke og sagde, at han nu skulle i gang med fitness på plejecentret, ligesom han tog ind til cafe Funder hver dag for at få sin kaffe og lune croissant, siger Kristina Langberg til BILLED-BLADET.

Den folkekære skuespiller, som blev 78 år gammel, var blandt andet kendt for rollen som Omegnsbankens direktør Kristen Skjern i Matador og som kriminalassistent Mortensen i Olsen Banden-filmene.

Først i 2013 trak Jesper Langberg sig tilbage fra skuespilfaget. I de senere år medvirkede han blandt andet i filmene Kongekabale og Kandidaten og tv-serien Sommer.

Jesper Langberg havde tre børn i alt. Datteren Maria bor i New York og kunne derfor ikke være ved hans side. Ifølge søsteren så hun dog sin far for en måned siden.

Nu sender vi gode tanker til de efterladte og takker Jesper Langberg for mange gode stunder og underholdning!