‘De sjældne danskere’-forældre har kæmpet en hård kamp: Nu kommer faren med svær erkendelse

Nalina og Noors forældre kan ikke se tilbage på et godt år, for der har været mange svære beslutninger for familien.

Året er ved at gå på hæld, men særligt en familie, der er kendt fra TV kan se tilbage på et år 2023, der bestemt ikke har været nemt.

De er forældre til de to børn Nalina og Noor, der er kendt fra TV 2-programmet ‘De sjældne danskere’, og familien har været på hård prøve i det forgangne år.

Børnene lider nemlig af Sticklers syndrom, og sygdommen har fyldt meget samtidig med, at ægteparret har bygget nyt hus, som de i sidste ende har valgt at sætte til salg.

– Det dårligste år!!! Det sagde du til mig forleden. “Snart har vi været sammen i 12 år, og ingen af os har haft overskud til at planlægge noget på vores årsdag”, skriver Kasper Hviid Arensbach på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

Hustru bliver hyldet

Kærligheden imellem parret er heldigvis intakt, men året har været præget af mange svære beslutninger, selv om Kasper stadig er glad for sin kone.

Hans opdatering ender da også med lidt af en hyldest til Karina, som han virkelig værdsætter at dele livet med.

– Selv om det har været vores dårligste år, vi har haft sammen, og selvom jeg godt kunne ønske mig mere overskud, mere humør og energi, så vil jeg hellere leve resten af livet med et år som dette, skriver han ærligt.

Karina Arensbach Nalina
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Vi håber på god energi for ægteparret i det nye år!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!