Foto: Bo Nymann / Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen røber historien bag sønnens navn: Har en særlig betydning

Lucas Benjamin Knudsen.

Sådan hedder Dennis Knudsens nyfødte søn, og det er der faktisk en særlig grund til.

Det skriver BILLED-BLADET.

Fornavnet Lucas fik sønnen først og fremmest, fordi Dennis Knudsen synes, at det er et smukt navn. Først senere fandt han ud af, at Lucas betyder ’lyset’. Og som Dennis Knudsen siger, er sønnen virkelig lyset i hans liv.

Mellemnavnet Benjamin var et forslag fra Dennis Knudsens mor:

– Jeg var i tvivl om, hvorvidt han skulle have et mellemnavn, men en morgen tikkede en sms ind fra min mor, som spurgte, om det ikke kunne være sødt med navnet Benjamin. Og det faldt jeg for, siger Dennis Knudsen til BILLED-BLADET.

Foto: Bo Nymann / Ritzau Scanpix

Lille Lucas kom til verden mandag den 17. juni og er altså godt to uger gammel. Den nybagte far løftede sløret for familieforøgelsen i sidste uge, hvor han delte et skønt foto af far og søn på Instagram:

– Den er god nok. Jeg er sgu blevet far. Lucas kom til verden den 17/6, vægt 3 kilo, 52 centimeter. Jeg elsker ham helt vildt, skrev Dennis Knudsen til billedet af de to efterfulgt af en masse røde hjerter.

Siden Dennis Knudsen delte billedet torsdag, har det fået mere end 10.000 likes og masser af kommentarer fra folk, som ønsker ham stort tillykke med den lille dreng.

Lille Lucas kom til verden efter Dennis Knudsen havde forsøgt at blive far i 20 år. Til sidst lykkedes det altså med hjælp fra en ægdonor og en rugemor.

Nu ønsker vi Dennis Knudsen stort tillykke med sønnen og alt godt fremover!