Derfor nægter Al Pacinos 54 år yngre flamme at blive gift – forlanger i stedet stort børnebidrag

Filmstjernen Al Pacino er i sit livs efterår blevet far endnu engang. Og denne gang har han fået et barn med kæresten Noor, der er 54 år yngre.

Noor og Al har været sammen i flere år – men den unge kæreste er ikke interesseret i at blive gift.

Nu fortæller den 29-årige Noor om et helt særligt (og dyrt!) krav, som hun har fremsat til filmstjernen.

84-årige Al Pacino er en levende legende, og har med sine roller i film som “Scarface”, “The Godfather” og “Donnie Brasco” skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de bedste skuespillere nogensinde.

Gennem sin lange karriere har Al Pacino medvirket i over 70 film, og selvom han efterhånden er blevet 84 år gammel, har han stadig en levende karriere.

Men udover film har Al Pacino også produceret fire børn, hvoraf det seneste i rækken bød han velkommen til verden så sent som sidste år med en en kæreste, der er 54 år yngre end ham.

Al Pacinos kærlighedsliv

I løbet af 1980’erne var Pacino sammen med skuespillertræneren Jan Tarrant, som han i 1989 fik sit første barn med, Julie Marie Pacino.

Forholdet sluttede dog i begyndelsen af 90’erne.

Datteren er opvokset i New York, og Julie Marie fulgte sin fars fodspor ind i underholdningsbranchen, hvor hun har arbejdet som instruktør og producer.

Et par år senere mødte Al en kvinde ved navn Beverly D’Angelo på et fly til New York. De flirtede med hinanden og holdt kontakten ved lige.

D’Angelo, som var gift på det tidspunkt, besluttede at forlade sin mand for at kunne være sammen med filmstjernen.

Da Beverly var 49 år gammel, fik parret to børn sammen, tvillingerne Anton James Pacino og Olivia Rose Pacino.

Udover Jan og Beverly har Al haft forhold til blandt andre Diane Keaton, Penelope Ann Miller og Lyndall Hobbs.

Al er i øjeblikket i et forhold med en 54 år yngre kvinde ved navn Noor Alfallah, som er 29 år gammel. Parret fandt sammen i 2022, og fik året efter sønnen Roman Pacino året.

Derfor vil Al Pacinos yngre flamme ikke giftes – kravet til filmstjernen

På trods af alle sine forhold har Al Pacino aldrig været gift. Da han for nylig blev far, spurgte flere medier den 29-årige kæreste, om parret ikke snart skulle giftes.

Men hun virkede heller ikke specielt interesseret i at blive gift – i stedet har Noor et krav til sin partner.

Al Pacino og kæresten Noor, der holder sønnen Roman Pacino. Foto: Shutterstock, Instagram

Ifølge avisen Flashout News forlanger Noor, at Pacino betaler et børnebidrag på 30.000 dollars om måneden, eller hvad der svarer til cirka 207000 danske kroner.

Avisen skriver ligeledes, at venner og familie forklarer, at Al er meget rørt over at have fået endnu et barn i så sen en alder, og at han glæder sig til at blive meget involveret i forælderskabet, selvom han er 84 år gammel.

Det var ikke et dårligt børnebidrag!