Foto: Shutterstock/Featureflash Photo Agency og Shutterstock/DFree

Efter Bruce Willis’ diagnose: Her er datterens hjerteskærende ord

Det kom som et chok for mange, da actionstjernen Bruce Willis blev ramt af en sjælden demenssygdom. Nu sætter hans datter Tallulah Willis ord på den hårde situation.

Bruce Willis er gennem sin karriere blevet kendt for flere hårdslående film, ikke mindst ‘Die Hard’-serien. Her kan man se ham udføre det ene hæsblæsende stunt efter det andet, og selvom det formentligt er sådan mange stadig tænker på ham, så er hans liv blevet meget anderledes de seneste par år.

Skuespilleren er nemlig blevet ramt af den sjældne demenssygdom frontotemporal demens, som har påvirket ham på mange måder.

Omgivet af sin familie i den hårde stund

Men selvom skuespilleren kæmper en brav kamp mod den frygtelige sygdom, så står han ikke alene i den hårde tid.

Bruce Willis bor sammen med sin hustru Emma. Parret blev gift i 2009 og har sammen to døtre: Mabel og Evelyn.

Men han har ikke bare modtaget stor støtte fra sin nuværende hustru, men også fra sin ekskone Demi Moore. Parret blev gift i 1987, og selvom de blev skilt i 2000 har de bevaret et godt venskab. Sammen fik de tre piger: Rumer, Scout og Tallulah.

Hele familien har støttet op om skuespilleren, og nu fortæller Tallulah lidt mere om, hvordan Bruce Willis har det nu.

– Han er den samme, hvilket er det bedste, du kan bede om i denne sammenhæng, tror jeg, siger Tallulah Willis i den nyeste udgave af ‘The Drew Barrymore Show’.

– Jeg ser kærlighed, når jeg er sammen med ham. Og det er min far, og han elsker mig, hvilket er virkelig specielt, lyder den rørende udmelding fra 29-årige Tallulah Willis ifølge Entertainment Weekly.

Vil hjælpe andre

Når en familie rammes af en sygdom på den måde, som Bruce Willis familie er blevet, så kunne mange formentligt godt finde på at gå i flyverskjul og ikke fortælle om de hårde prøvelser.

Men familien har fra start af valgt at være meget åben omkring, hvordan skuespilleren har det. Det er der en særlig grund til.

– Hvis vi kan tage noget, som vi kæmper med som familie og hjælpe andre mennesker, så de kan komme på rette vej og finde noget smukt bed det, det er virkelig specielt for os, siger Tallulah Willis til Drew Barrymore ifølge Entertainment Weekly.

Nu hjælpes vi ad med at sende varme tanker til Bruce Willis og hans familie.