Efter hård skilsmisse: Nu tier Lasse Rimmer om sit kærlighedsliv

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Efter skilsmissen fra Line Hoffmeyer har tidligere radiovært Lasse Rimmer nu taget en beslutning om ikke at tale åbent om sit kærlighedsliv.

Beslutningen var på ingen måder let at tage, men i foråret var det endegyldigt, at komiker Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer ikke længere er et par.

Det skete, efter de ellers havde fundet sammen efter deres skilsmisse sidste år, men nu har kærligheds-trådene altså vist for vanskelige at rede ud.

Lasse Rimmer har nu kastet sig ud i en ny karriere som studerende i psykologi og har bearbejdet bruddet med nogle lange gåture rundt i København.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lasse Rimmer er hemmelig

Nu deler han med sine følgere på Instagram, at han er åbent om meget, men at han fremover vil holde sit kærlighedsliv privat.

– Så der er mange ting, jeg simpelthen ikke har lyst til at dele med nogen. Og det betyder ikke, at jeg har en kæreste, skriver han.

Under ægteskabet med Line Hoffmeyer blevet meget nemligt delt med offentligheden, og det er altså slut nu.

Ekskone vil være solomor

Efter deres seneste brud har Line Hoffmeyer, der var en aktiv papmor for Lasse Rimmers to døtre, fået sin egen lejlighed i København.

Hun har desuden afsløret, at hun sagtens kunne overveje at blive solomor gennem insemination med sæddonor, hvis det ikke lykkes at finde en ny mand i tide.

Det tidligere ægtepar forsøgte igennem længere tid at blive gravide med deres eget barn og var også igennem fertilitetsbehandling.

Det lykkedes dog ikke for Lasse Rimmer og hans unge ekskone, der fik transplanteret et hjerte tilbage i 2012.

Klog beslutning fra Lasse Rimmer!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

Exit mobile version