Emil Helms/Ritzau Scanpix

Efter hård tid: Neel Rønholt åbner op om diagnose

I et ærligt interview fortæller ‘Tinka’-skuespilleren, at hun ved årets begyndelse var nødsaget til at tage til lægen.

Den folkekære skuespiller Neel Rønholt er netop aktiv i den sidste julekalender i ‘Tinka’-universet, men tidligere i år ramte alvoren hende, da hun måtte en tur forbi lægen. Det fortæller hun i et ærligt interview med alt.dk

Det var lige efter, at hun havde afleveret sine to døtre Ellen og Franka, som hun har med sin forlovede Jens Sætter-Lassen, at symptomerne viste sig.

Neel beskriver det selv som følelsen af en influenza, der er på vej eller endda en mulig graviditet, men det var hun hurtig til at børste til side.

Artiklen fortsætter under billedet…

(Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)

Men Neel fik det ikke bedre, så hun valgte at gå til lægen for at fortælle om symptomerne og lægens diagnose var klar.

Neel havde stress.

Og selvom hun godt selv kunne se det, nu hvor lægen fortalte hende det. Så blev hun alligevel overrasket. Hun fortæller nemlig, at hun var vant til at arbejde meget. Faktisk så meget at hun følte, at hun kunne klare det hele.

– Jeg har haft perioder i mit liv, hvor jeg har arbejdet lige så meget, og derfor følte jeg nok også, at jeg var lidt usårlig på det punkt. Men der viste det sig så, at jeg ikke bare kunne jerne igennem og tilsidesætte mig selv, hvis jeg ville. Jeg var ikke selv herre over det. Der var faktisk en stopklods, fortæller hun ærligt i interviewet med alt.dk.

I dag prioriterer Neel anderledes. Hun har blandt andet arrangeret løbegruppen ‘RunHolt’, hvor hun og andre deler erfaringer og løbeplaner med hinanden online.

Artiklen fortsætter under Neels ‘RunHolt’ opslag…

Har ikke givet helt slip

Selvom hun nu er blevet bedre til at prioritere sig selv, så har Neel ikke fjernet foden helt fra speederen. Til marts kan du nemlig opleve hende i musicalen ‘Grease’, hvor hun har hovedrollen som Sandy. Her skal hun spille overfor Silas Holst, der har rollen som ‘Danny Zuko’.

Fint interview og stærkt, at hun tør åbne op. Send dine tanker til Neel Rønholt i kommentarsporet.