Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Efter stor sejr: Her er Jonas Vingegaards søde ord til hustruen

Cykelrytteren Jonas Vingegaard kunne i weekenden føje endnu en sejr til sin portfolie. Efter en stor dag på cyklen var han fuld af lovord til hustruen Trine.

Den 27-årige Jonas Vingegaard er startet op på en ny sæson. Her er drømmen, at Tour de France-sejren skal forsvares. Derudover er håbet selvfølgelig også, at der kan komme flere sejre til undervejs.

Han er startet stærkt ud, og i weekenden tog han sejren i Tirreno-Adriatico, hvor det ikke bare blev til den samlede sejr, men også to etapesejre.

Overfor Ekstra Bladet sætter han ord på, hvordan hustruens støtte betyder meget for hans præstation.

Dedikerede sejren til hustruen

Det kan godt være, at det er Jonas Vingegaard, der tramper i pedalerne, men de mange sejre var ikke blevet til noget, hvis ikke cykelrytteren havde hustruen Trine Marie Hansen ved sin side.

 –Jeg vil dedikere sejren til min hustru. Hun er der altid til at støtte mig. Det betyder alt, at hun altid er der. Uden hende ville jeg ikke være i stand til at gøre det, jeg gør nu, sagde Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet, efter han var rullet først over målstregen på 5. etape i Tirreno-Adriatico. 

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard og Trine Hansen blev sidste år gift. Sammen har de datteren Frida. De bor i Glyngøre, men har også hjem andre steder i Europa, så de kan skabe de bedste forhold for deres familie, mens Jonas Vingegaard rejser rundt for at træne.

At Jonas Vingegaard var blevet gift kom frem, efter han sejrede i løbet Critérium du Dauphiné.

Det var sjovt nok også på fem etape af løbet Critérium du Dauphiné i juni, at Jonas Vingegaard trillede først over stregen. Her kyssede han en ny ring, da han passerede målstregen. Efterfølgende bekræftede han, at han var blevet gift.

På Instagram har Jonas Vingegaard delt et billede fra sejrsskamlen i Tirreno-Adriatico.

Du kan se billedet herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det bare nogle stærke ord fra den danske rytter. Nu hjælpes vi ad med at ønske ham alt det bedste fremover.