Efter tarmoperation: Louise Houvenaeghel deler ny besked om sin tilstand

Iværksætter Louise Houvenaeghel har fået fjernet sin stomi, som hun fik indsat på grund af et hul i tyktarmen.

I foråret fik Louise Houvenaeghel, der tidligere har været gift med Jes Dorph-Petersen, indlagt en stomi på grund af et hul i tyktarmen.

Det har været en meget traumatisk omvæltning for den erfarne journalist, som hele vejen igennem været åben omkring sin sygdom.

Men nu er stomien heldigvis fortid, for den er netop blevet fjernet ved en operation, hvor tarmen blev lagt tilbage, og alt er gået godt.

– Hjemme, træt, lille, sårbar, glad, stærk, bange, ukuelig, skrøbelig, sej…Jeg indeholder det hele i forstørrende mængder 💕🫣🤯💪🏼💕, skriver iværksætteren i en opdatering på Instagram.

Louise Houvenaeghel taknemlig

Nu har Louise Houvenaeghel planer om at sove trætheden efter sin operation væk og slutter opdateringen af med at sende en tak til sine følgere.

Ikke mindst kan hun være stomien taknemlig, for den har faktisk reddet hendes liv.

I sin tid måtte iværksætteren opereres hele to gange, før lægerne havde fået styr på hullet i tyktarmen.

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Stomi er fortid

Forløbet siden stomiposen blev indsat har været præget af træthed, og Louise Houvenaeghel har måttet være flittig med tarmskylninger for at holde fordøjelsen godt kørende.

Faktisk blev hun til sidst så fortrolig med stomien, at den også fik sit eget navn, hvor den blev døbt Liv Storm Jakobsen, men nu er posen heldigvis fortid.

Vi håber, at Louise Houvenaeghel kommer sig godt over operationen!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!