Ekspert med hård dom: Holger Runes nye kæreste er skyld i hans dårlige resultater

Tennis-stjernen Holger Rune har fået ny kæreste, og det kan være skyld i, at han ikke leverer helt så gode resultater på tennisbanen, mener ekspert.

Amorinerne blomstrer for den 20-årige tennis-stjerne Holger Rune, for han har nemlig forelsket sig i den italienske model Caroline Donzella.

Men det kan samtidig have indflydelse på, at han ikke leverer helt de gode resultater, vi er vant til at se, når det gælder tennisbanen.

Det mener i hvert fald den danske tennis-ekspert Michael Mortensen, der har bemærket, at tennisspillet er gået dårligt for den danske sportsmand lige siden.

– Der sker noget udenfor banen, som betyder, at han ikke er så fokuseret på opgaven, som det er meningen, han skal være, siger tennis-eksperten til Ekstra Bladet.

Søn er lukket

For eksempel tabte Holger Rune sidste uge 0-6, 0-2 til den amerikanske tennis-stjerne Brandon Nakashima, og eksperten mener altså, det er den første forelskelse, der spiller en rolle.

Holger Runes mor kommenterer nu også på nederlaget ved at sige, at hendes søn er lukket og nervøs og mentalt ikke tilstede, hvilket hun synes, er synd.

Indtil videre har den danske stjerne dog ikke selv haft mange kommentarer til sit nye forhold, som han i første omgang betegnede som privat.

Holger Rune
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

“Caroline er skøn”

Hans mor endte dog med at bekræfte forholdet, som allerede var ret omtalt på det tidspunkt og rose sin nye svigerdatter.

–Caroline er fantastisk ukrukket og nede på jorden. Man kan kun holde af hende og alle i familien synes, hun er en skøn pige, kommenterede hun til B.T.

Vi håber, at Holger Rune kommer stærkt tilbage!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version