Karina Frimodts forlovelse brudt: Nu fortæller hun om forholdet

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

‘Vild med dans’-stjernen Karina Frimodt har valgt at bryde med sin forlovede Kasper Lentz. Nu åbner hun op om forholdet.

Efter 10 år sammen er Karina Frimodt og hendes forlovede Kasper Lentz gået fra hinanden.

Det delte den 44-årige ‘Vild med dans’-stjerne for få dage siden i et offentligt opslag på Instagram. Nu fortæller hun om forholdet til Her og Nu.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Karina åbner op

Karina Frimodt og Kasper Lentz har været sammen i 10 år. I 2019 blev de forlovede, men parret nåede aldrig at blive gift.

Selv om bruddet for flere kan virke overraskende, har parret længe vidst, at de ikke skulle forblive sammen på den lange bane. Nu åbner hun nemlig op om forholdet til Kasper Lentz.

– Vi havde længe vidst, det var forbi, men først nu fundet ud af, hvad vi skulle gøre med børnene og alt det praktiske, siger Karina Frimodt til Her og Nu.

Flytter i egen lejlighed

Nu har Karina Frimodt fået styr på det praktiske, og er ved at være klar til flytte ud på egen hånd.

Danseren har nemlig fundet sin helt egen lejlighed i Holte, hvor hun desuden fortæller til Her og nu, at hun har en danseskole.

Selv om den seneste tid har været fyldt med mange følelser og tanker, har bruddet ikke været dramatisk på nogen måde.

Skilles som gode venner

Karina Frimodt og Kasper Lentz har gennem årene været gode sammen som partnere. Nu fortsætter de altså relationen som gode venner.

– Vi har efter 10 gode år valgt at gå hver til sit og fortsætter ikke længere som kærester, men som de bedste venner, skriver Karina Frimodt om bruddet på sin Instagram og fortsætter:

– Vi har altid været super gode partnere og vi vil altid være en familie uanset hvor vi hver især ender i livet. 

Send din støtte til Karina og Kasper i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version